Waarom ViS Detachering

Waarom kiezen professionals voor ViS Detachering en niet voor een andere arbeidsbemiddelaar? Wij hebben een zeer persoonlijke benadering en doen er alles aan om jouw droombaan te vinden. Lees hieronder waarom ook jij voor ons zou kunnen kiezen, afgezien van onze verjaardagstaarten en de leuke uitjes die we organiseren.

Grip op je CV

Een CV is een persoonlijk visitekaartje. Je wilt daarom weten waar je CV zoal terecht komt. ViS Detachering gaat uiterst zorgvuldig met CV’s om en onze professionals hebben daar zelf de volledige controle over. Vinden wij een geschikte vacature, dan sturen we je CV pas naar de betreffende opdrachtgever na de vacature met je besproken te hebben, en alleen met jouw expliciete toestemming.

Beloning is bespreekbaar

Voor een professional is niets zo belangrijk als werken met een goed gevoel. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is een passende beloning. We bespreken jouw wensen op dat vlak al in een vroeg stadium van je sollicitatie.

Focus op ontwikkeling

Tijdens je loopbaan wil je doorgroeien. Bij ViS Detachering kan dat. Samen met je adviseur bespreek je welke ontwikkeling je wilt doormaken. Dat kan met cursussen, opleidingen en de specifieke rollen die je bij onze opdrachtgevers vervult.

Duurzaam en breed netwerk

Al vanaf de oprichting in 2005 bouwt ViS Detachering aan een breed en duurzaam netwerk. We onderhouden nauwe contacten met onze opdrachtgevers. Resultaat: een uitgebreid netwerk waar jij als kandidaat optimaal van profiteert.

Adviseur met technische achtergrond

Je hebt bij ViS Detachering een eigen adviseur met een achtergrond in Bouwkunde of Civiele Techniek. Onze adviseurs kennen het vakgebied van binnenuit. Je hebt een eigen adviseur met wie je een band opbouwt. Hij weet wat er speelt en vindt het leuk om in vakjargon te sparren.

Passie voor ‘bouw en civiel’

Bouwkunde en Civiele Techniek vormen niet alleen onze specialisatie. ‘Bouw en Civiel’ – zoals wij liefkozend zeggen – is onze passie. We vinden het prachtig om te zien hoe bouwkundigen en civiele techneuten de wereld beter en mooier maken, iedere dag weer. Door de beste plek te vinden voor onze kandidaten, dragen wij graag ons steentje bij.