Over ViS Detachering

Bij ViS Detachering hechten we veel waarde aan onze relaties. We schrijven persoonlijke kerstkaarten tot we er lamme handen van krijgen en in de aanloop naar Sinterklaas doen we een ruime hoeveelheid snoepgoed de deur uit. Wanneer onze medewerkers starten bij hun droombaan, ontvangen ze een heerlijke taart en ook verjaardagen gaan niet ongemerkt voorbij. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We maken graag kennis met je!

Sociale techneuten

Het wordt soms vergeten, maar in het detacheringsvak werken we met mensen. Mensen hebben een karakter, een gevoel en een bepaalde werkwijze. Wij begrijpen dat, houden daar rekening mee en gaan op zoek naar een functie die optimaal past bij een specifieke medewerker. We noemen onszelf daarom ook wel ‘sociale techneuten’. Mensgerichte deskundigen met veel passie voor de vakgebieden Bouwkunde en Civiele Techniek. In de 17 jaar dat ViS Detachering bestaat, hebben wij veel mooie en duurzame relaties opgebouwd.

Persoonlijk en verzorgend

In de omgang met onze medewerkers zijn we persoonlijk en verzorgend. Nadat je een CV hebt toegestuurd dat wij als passend beoordelen, nodigen we jou graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Daarin bespreken we wat jij wilt en kunt, waar jouw ambities liggen en in welke bedrijfscultuur jij je prettig voelt. Naar aanleiding van deze intake doen onze adviseurs hun uiterste best om functies aan je voor te leggen die optimaal bij jou passen. Ook onze medewerkers van de ondersteuning zetten zich dagelijks in om onze dienstverlening zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit alles met een duidelijke focus op het einddoel: jou feliciteren met je droombaan.

Jij houdt de regie

ViS Detachering behandelt gegevens van medewerkers met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. We delen je gegevens nooit met een derde partij – zoals een opdrachtgever – zonder jouw expliciete toestemming. Bij ViS Detachering bepaal je altijd zelf of je wordt voorgedragen. Voldoet een functie niet aan jouw wensen, dan stellen wij je niet voor. Zo houd je altijd zelf de touwtjes in handen. Bekijk hier nog meer redenen waarom je voor ViS Detachering wilt werken.

Professioneel en betrokken

Onze collega Peter Vergouwe is 10 jaar via ViS Detachering werkzaam als Senior Adviseur Systems Engineering bij Rijkswaterstaat. Hij roemt ViS Detachering om het persoonlijke contact. “Een van de mooie aspecten van ViS is dat alles bespreekbaar is en een tevreden werknemer voorop staat. Je kunt als professional gedreven je vak beoefenen met alle voorzieningen die je daarvoor nodig hebt. De adviseurs weten door hun werkervaring in de sector wat je als professional nodig hebt. Een leuke bijkomstigheid zijn de attenties met verjaardagen en feestdagen, of de bedrijfsuitjes en kennissessies waar je frequent je collega’s kunt treffen.” Bekijk hier de ervaringen van andere ViS collega’s.

Kennismaken met ViS Detachering

Wij hebben het beste voor met onze mensen en gunnen hun veel plezier in een vaste betrekking. Ook werken voor ViS Detachering? Bekijk direct onze vacatures. Contact opnemen? We zijn bereikbaar via info@visdetachering.nl en 0182-820250. Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Stuur ons je CV, een van onze adviseurs neemt deze in behandeling en neemt contact op om je sollicitatie en eventuele vervolgstappen door te spreken. Hebben wij op het moment van solliciteren geen passende vacature, dan ontvang je hierover binnen een werkweek een reactie.