Over ViS

Waar de ViS-visie vandaan komt? Oprichters Pieter-Bas en Gijs hebben een achtergrond in de bouwkunde en civiele techniek. Dit, in combinatie met onze kandidaat gerichte aanpak bleek bijzonder in de markt van het detacheren. En het wordt nu al sinds 2005 gewaardeerd door opdrachtgevers en kandidaten. Daar zijn we trots op!

Duurzame relaties

Bij ViS Detachering hechten we veel waarde aan onze relaties. We schrijven persoonlijke kerstkaarten tot we er lamme handen van krijgen en in de aanloop naar Sinterklaas doen we een ruime hoeveelheid snoepgoed de deur uit. Wanneer onze medewerkers starten bij hun droombaan, ontvangen ze een heerlijke taart en ook verjaardagen gaan niet ongemerkt voorbij.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We maken graag kennis met je!

Sociale techneuten

Het wordt soms vergeten, maar in het detacheringsvak werken we met mensen. Mensen hebben een karakter, een gevoel en een bepaalde werkwijze. Wij begrijpen dat, houden daar rekening mee en gaan op zoek naar een functie die optimaal past bij de medewerker. We noemen onszelf daarom ook wel ‘sociale techneuten’. Mensgerichte deskundigen met veel passie voor de vakgebieden bouwkunde en civiele techniek.

Jij houdt de regie

ViS Detachering behandelt gegevens van medewerkers met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. We delen je gegevens nooit met een derde partij – zoals een opdrachtgever – zonder jouw expliciete toestemming. Bij ViS Detachering bepaal je altijd zelf of je wordt voorgedragen. Voldoet een functie niet aan jouw wensen, dan stellen wij je niet voor. Zo houd je altijd zelf de touwtjes in handen.

Persoonlijk en verzorgend

In de omgang met onze medewerkers zijn we persoonlijk en verzorgend. Nadat je een CV hebt toegestuurd dat wij als passend beoordelen, nodigen we jou graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Daarin bespreken we wat jij wilt en kunt, waar jouw ambities liggen en in welke bedrijfscultuur jij je prettig voelt. Naar aanleiding van deze intake doen onze Adviseurs hun uiterste best om functies aan je voor te leggen die optimaal bij jou passen. Ook onze medewerkers van de ondersteuning zetten zich dagelijks in om onze dienstverlening zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit alles met een duidelijke focus op het einddoel: jou feliciteren met je droombaan.

Kom kennismaken met ViS Detachering

Wij hebben het beste voor met onze mensen en gunnen hun veel plezier in een vaste betrekking. Ook werken voor ViS Detachering? Bekijk direct onze vacatures. Contact opnemen? We zijn bereikbaar via info@visdetachering.nl en 0182-820250. Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Stuur ons je CV, een van onze adviseurs neemt deze in behandeling en neemt contact op om je sollicitatie en eventuele vervolgstappen door te spreken. Hebben wij op het moment van solliciteren geen passende vacature, dan ontvang je hierover binnen een werkweek een reactie.

Wij streven als organisatie naar de continue verbetering van de kwaliteit en kiezen ervoor om het kwaliteitssysteem te laten certificeren volgens de ISO-9001:2015. De beleidsverklaring is hier op te vragen.

Werken voor ViS detachering? schrijf je nu in!