werken voor Ingenieurs-, advies- en architectenbureaus

Onze opdrachtgevers binnen de aannemerij zijn zeer uiteenlopend. We werken samen met aannemers die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld de (rail)infrastructuur, maar ook met aannemers die zich richten op beton en kunstwerken. Onze medewerkers zijn werkzaam voor de volgende aannemingsbedrijven:

Opdrachtgevers: Ingenieurs-, advies- en architectenbureaus

Akertech

Akertech en ViS Detachering hebben een gedeelde passie voor techniek. Daarom kunnen de medewerkers van ViS Detachering uitstekende ondersteuning bieden op de projecten van Akertech. Van omgevingsmanagement tot en met inkoop en van verkeer tot en met stedelijk water.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

Antea Group

Al direct bij de start van ViS hebben wij voor de Antea Group (voorheen Oranjewoud) kandidaten mogen plaatsen. Vooral op het gebied van Design & Construct (D&C), Engineering & Construct (E&C) en Design, Build en Finance and Maintenance (DBFM). Hierdoor hebben wij een goede samenwerkingsrelatie met deze internationale opdrachtgever.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

Arcadis

Al vanaf de beginjaren van ViS werken we samen met Arcadis. ViS medewerkers hebben als Werkvoorbereider, Ontwerper, Toezichthouder / Directievoerder voor Arcadis gewerkt. Ook voor meer adviserende rollen, op bijvoorbeeld het gebied van contractmanagement, heeft ViS actief bemiddeld.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

Architectenbureau Akropolis

Wij hebben bij het architectenbureau Akropolis verschillende Bouwkundig Tekenaars en Projectleiders ingezet. Deze zijn allemaal in dienst getreden bij Akropolis na een periode van detachering via ViS. Zij zijn verantwoordelijk voor het gehele proces, tot aan de oplevering, zowel op esthetisch als technisch vlak.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

Base Consultancy

Bij Base Consultancy hebben wij meerdere Tekenaars en Kostendeskundigen geplaatst. Base Consultancy handelt met een ‘aanpakken en doorpakken’ mentaliteit, zij zijn kwaliteitsgericht en kostenbewust. Deze mensgerichte en kwalitatieve benadering maakt Base Consultancy een perfecte match met ViS.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

BBN AdViSeurs

Al bijna 50 jaar is BBN Adviseurs actief. ViS Detachering is sinds 2017 een samenwerking gestart om hen te ondersteunen bij de zoektocht naar geschikte kandidaten, waaronder Projectmanagers voor afdeling Project- en procesmanagement.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

Bergwijk Stadspark

ViS Detachering is een samenwerking aangegaan met Bergwijk Stadspark. Hiermee kunnen wij onze bijdrage leveren aan een bijzondere ontwikkellocatie. Bergwijk Stadspark is een samenwerkingsverband tussen Snippe Projecten BV en Bouwaccent BV.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

Dentalair

ViS Detachering blijft zijn netwerk uitbreiden. Daarom zijn wij ook erg enthousiast over de samenwerking met Dentalair. Op deze manier kunnen wij een steentje bijdragen aan de nieuw-, verbouw- en inrichtingsprojecten van deze inspirerende opdrachtgever.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

Forteck

Sinds 2015 zijn wij de samenwerking met aannemersbedrijf Forteck gestart. Dit blijkt een vruchtbare samenwerking, want inmiddels hebben we verschillende van onze medewerkers succesvol bij hen geplaatst.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

Gebiedsmanagers

Al meerdere jaren is er een succesvolle samenwerking tussen Gebiedsmanagers en ViS Detachering. Inmiddels zijn er meerdere medewerkers succesvol geplaatst zoals Directievoerders, Projectleiders en Adviseurs.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

Habeko

ViS Detachering en Habeko hebben het gemeen dat ze beide persoonlijk contact erg belangrijk vinden. En de beide zijn omgevingsensitief en gericht op een duurzame toekomst. Habeko is een wooncoöperatie die gefocust is op betaalbaar wonen met vitale dorpen.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

HK Civiel Adviesbureau

Twee oud-medewerkers van ViS zijn de uitdaging aangegaan om een eigen ingenieurs- en adviesbureau op te starten in de civiele techniek. Vanzelfsprekend hebben we daarom een bijzondere relatie met deze opdrachtgever.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

Ideal Projects

De samenwerking tussen Ideal Projects en ViS Detachering is nog jong, maar al wel succesvol gebleken. Onze medewerker ondersteunt hen bij tal van zeer uiteenlopende projecten. Zo is hij bezig met het beheersen van de geëigende project managementtools binnen de verschillende projecten.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

IV-Groep/ IV-Infra

ViS Detachering heeft een langdurige en intensieve relatie met verschillende afdelingen binnen de IV-Groep. Door deze nauwe samenwerking hebben wij meerdere medewerkers kunnen plaatsen op diverse civieltechnische projecten binnen de IV-Groep.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

Kiwa

ViS Detachering werkt inmiddels een aantal jaar samen met Kiwa. Er is een goede samenwerking opgebouwd. Bij Kiwa levert ViS ondersteuning op het gebied van certificering van personen en bedrijven volgens de Beoordelingsrichtlijn Archeologie. civieltechnische projecten binnen de IV-Groep.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

Koningsstal

ViS Detachering biedt ondersteuning bij de verschillende civieltechnische en cultuurtechnische projecten van Koningsstal. Koningsstal is een advies- en ingenieursbureau gespecialiseerd in civieltechnisch en cultuurtechnische projecten.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

Movares

De samenwerking tussen ViS Detachering en Movares gaat meer dan tien jaar terug. Al sinds 2006 zet ViS Detachering zich in om de beste mensen te vinden voor de projecten van Movares.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

Royal Haskoning DHV

Zowel voor Royal Haskoning, als DHV, alsmede de uiteindelijke combinatie Royal HaskoningDHV heeft ViS meerdere opdrachten vervuld. Hiermee is een stabiele samenwerking opgebouwd, waarbij meerdere medewerkers van ViS bij uiteenlopende projecten zijn ingezet.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

Servicecentrum Drechtsteden

Sinds 2019 is er een samenwerking ontstaan met Servicecentrum Drechtsteden. ViS biedt het Servicecentrum ondersteuning door het inzetten van een Assistent Projectleider, de Assistent Projectleider ondersteund de Projectleiders.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

Sodexo

ViS Detachering biedt Sodexo ondersteuning bij diverse bouwkundige projecten. Zo zijn onder andere een Projectleider Bouwkunde en Directievoerder werkzaam bij Sodexo. Op deze manier is een goede samenwerking ontstaan met deze speler op wereldniveau.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

Sweco (Grontmij)

Voor ingenieursbureau Sweco, voorheen Grontmij, heeft ViS Detachering kennis en capaciteit geleverd op meerdere vestigingen binnen Nederland. We hebben hierbij een mooie samenwerking opgebouwd waarbij de medewerkers van ViS een aandeel konden leveren aan toonaangevende projecten.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

Tauw

Binnen verschillende marktsegmenten heeft ViS bij ingenieursbureau Tauw voor uiteenlopende functies medewerkers ingezet. Er wordt al bijna tien jaar samen gewerkt om de juiste medewerker aan het juiste project te koppelen.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

The People Group

Met dit ontwerp- en adviesbureau heeft ViS geruime tijd een zeer nauwe samenwerking. Dit houdt concreet in dat ViS zowel de werving van nieuwe medewerkers op zich neemt, alsmede samenwerkt op projecten die óf ViS óf The People Group (voorheen Inspec) verwerft.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

Waalpartners

Waalpartners en ViS Detachering werken inmiddels geruime tijd samen om te komen tot een goede invulling van openstaande rollen bij Waalparters.In de loop van de jaren hebben meerdere medewerkers van ViS Detachering bij Waalpartners gewerkt als Civieltechnisch Ontwerper.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

Waterpas Civiel Adviesbureau

Aangezien één van onze oprichters, Gijs van Ierssel, een oud-medewerker van Waterpas Civiel Adviesbureau is, hebben wij hier vanzelfsprekend een bijzondere relatie mee. Sterker nog: het eerste project van ViS was de inzet van een Projectleider in combinatie met Waterpas bij de gemeente Boskoop.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

Woningborg

Zowel Woningborg als ViS detachering hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat is een van de redenen dat de samenwerking tussen Woningborg en ViS Detachering zo succesvol is. Bij Woningborg is onder andere een Bouwkundig Inspecteur werkzaam.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

Woonkwartier

De Kwartiermaker Verduurzaming is verantwoordelijk voor de verduurzaming van de woningenportefeuille van Woonkwartier. Bij Woonkwartier is een Kwartiermaker Verduurzaming werkzaam via ViS Detachering.

Ga te werk bij deze opdrachtgever

Ook aan de slag bij één van onze opdrachtgevers?

Naast ingenieurs-, advies- en architectenbureaus werken wij ook samen met aannemers en de overheidsinstanties. Bekijk ook onze vacatures Bouwkunde en Civiele techniek.

    privacyverklaring*