De ViS cultuur

Evenement

Evenement

kennissessie omgevingswet en wkb

Op 19 maart was het dan eindelijk zover! De eerste kennissessie van 2024 met als onderwerp de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb).

Lees meer
Evenement

ViS-excursie De Warren en Mooijburg

Op 27 oktober 2023 gingen wij op ViS-excursie naar De Warren en Mooijburg. Na het ontvangst nam Anja Verdonk, Architect van De Warren en Mooijburg, ons mee om meer te vertellen over deze twee toonaangevende duurzame projecten.

Lees meer
Evenement

kennissessie stikstofberekeningen door edward lefeber

Dinsdag 26 september jl. organiseerde wij de Kennissessie Stikstofberekeningen. Op deze avond was het woord aan Edward Lefeber.

Lees meer
Evenement

ViS-zomerevent bij buitenplaats kameryck

Afgelopen zaterdag, 24 juni 2023, organiseerden wij het ViS-zomerevent bij Buitenplaats Kameryck. Wij blikken terug op een gezellige en geslaagde dag!

Lees meer
Evenement

interViSie circulaire economie door ruud van lewe

Donderdag 25 mei jl. organiseerde wij de InterViSie Circulaire Economie. Op deze avond was het woord aan Ruud van Lewe.

Lees meer
Evenement

interViSie projectmatig werken in de praktijk door ed schouten

Afgelopen dinsdag organiseerden wij de InterViSie Projectmatig Werken in de Praktijk. Deze InterVisie werd verzorgd door Ed Schouten.

Lees meer
Evenement

op ViS-excursie naar Parijs

Op 13 mei 2023 gingen wij op ViS-excursie naar Parijs, een leuke en leerzame dag met onder andere een bezoek aan het rioolmuseum en een fietstour langs vele civieltechnische en bouwkundige kunstwerken.

Lees meer
Evenement

ViS-kennissessie Aquathermie op de InfraCampus

7 maart jl. vond de ViS-kennissessie Aquathermie op de InfraCampus plaats. Deze avond opende ViS-professional Gerrit Hasperhoven de deuren van de campus voor een inspirerende en interactieve Kennissessie.

Lees meer
Evenement

Waardevolle beursdagen tijdens de InfraTech 2023

Na vier jaar was het afgelopen week eindelijk weer tijd voor de vakbeurs InfraTech. In onze gloednieuwe stand, op onze oude vertrouwde plek in hal 1, verwelkomden wij onze relaties met een overheerlijk kopje koffie en een Goudse stroopwafel.

Lees meer
Evenement

ViS-kennissessie op locatie: Zuidas Amsterdam

Op donderdagavond 1 december jl. organiseerde ViS Detachering de ViS-kennissessie op locatie: Zuidas Amsterdam, in het Amsterdam Zuidas Informatiecentrum.

Lees meer
Evenement

Het (geheime) bonus ViS-event: Floriade 2022

Wij ontvangen onze medewerkers met veel plezier en regelmaat op onze ViS-events. Dit geeft ons veel energie! Daarom wilde wij onze ViSsers verrassen met een geheim bonus ViS-event.

Lees meer
Evenement

Een geheim bonus ViS-event

Bij ViS Detachering staat persoonlijk contact met onze medewerkers centraal. Wij organiseren regelmatig ‘ViS-events’, denk hierbij aan de ViS-nieuwjaarsborrel, de Kennissessies, het ViS-zomerevent of onze InterViSies. Ditmaal wilden wij onze medewerkers verrassen met een geheim bonus ViS-event.

Lees meer
1 2 3 4