De ViS cultuur

Evenement

Evenement

interViSie circulaire economie door ruud van lewe

Donderdag 25 mei jl. organiseerde wij de InterViSie Circulaire Economie. Op deze avond was het woord aan Ruud van Lewe.

Lees meer
Evenement

interViSie projectmatig werken in de praktijk door ed schouten

Afgelopen dinsdag organiseerden wij de InterViSie Projectmatig Werken in de Praktijk. Deze InterVisie werd verzorgd door Ed Schouten.

Lees meer
Evenement

op ViS-excursie naar Parijs

Op 13 mei 2023 gingen wij op ViS-excursie naar Parijs, een leuke en leerzame dag met onder andere een bezoek aan het rioolmuseum en een fietstour langs vele civieltechnische en bouwkundige kunstwerken.

Lees meer
Evenement

ViS-kennissessie Aquathermie op de InfraCampus

7 maart jl. vond de ViS-kennissessie Aquathermie op de InfraCampus plaats. Deze avond opende ViS-professional Gerrit Hasperhoven de deuren van de campus voor een inspirerende en interactieve Kennissessie.

Lees meer
Evenement

Waardevolle beursdagen tijdens de InfraTech 2023

Na vier jaar was het afgelopen week eindelijk weer tijd voor de vakbeurs InfraTech. In onze gloednieuwe stand, op onze oude vertrouwde plek in hal 1, verwelkomden wij onze relaties met een overheerlijk kopje koffie en een Goudse stroopwafel.

Lees meer
Evenement

ViS-kennissessie op locatie: Zuidas Amsterdam

Op donderdagavond 1 december jl. organiseerde ViS Detachering de ViS-kennissessie op locatie: Zuidas Amsterdam, in het Amsterdam Zuidas Informatiecentrum.

Lees meer
Evenement

Het (geheime) bonus ViS-event: Floriade 2022

Wij ontvangen onze medewerkers met veel plezier en regelmaat op onze ViS-events. Dit geeft ons veel energie! Daarom wilde wij onze ViSsers verrassen met een geheim bonus ViS-event.

Lees meer
Evenement

Een geheim bonus ViS-event

Bij ViS Detachering staat persoonlijk contact met onze medewerkers centraal. Wij organiseren regelmatig ‘ViS-events’, denk hierbij aan de ViS-nieuwjaarsborrel, de Kennissessies, het ViS-zomerevent of onze InterViSies. Ditmaal wilden wij onze medewerkers verrassen met een geheim bonus ViS-event.

Lees meer
Evenement

ViS-zomerevent in de Efteling | 2022

Na twee jaar was het zover! Het ViS-zomerevent in de Efteling stond al een aantal jaar op de planning om ons 15 jarig jubileum te vieren en 25 juni 2022 konden we eindelijk genieten van de sprookjeswereld en de gezelligheid van onze collega’s. Het was een fantastische dag met een opkomst van bijna 350 ViS-professionals met partners en guppy’s. Bekijk in deze video de sfeerimpressie.

Lees meer
Evenement

InterViSie BLVC door ViS-professional Rudi Schoorstra

Op donderdagavond 7 april 2022 hebben wij voor de tweede keer dit jaar een InterViSie georganiseerd. Ditmaal was het onderwerp van de InterViSie BLVC: Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie. Het was wederom erg fijn om weer een select aantal ViSsers bij ons op kantoor in Reeuwijk te mogen ontvangen voor een interactieve en leerzame avond.

Lees meer
Evenement

InterViSie Omgevingswet: een interactieve en leerzame avond!

Op donderdagavond 17 maart 2022 hebben wij de InterViSie Omgevingswet georganiseerd. Eindelijk konden wij deze avond weer met een aantal ViSsers bij ons op kantoor in Reeuwijk bijeen komen voor een leerzame avond.

Lees meer
Evenement

Kennissessie De Ring Utrecht: een leerzame avond vol toewijding!

Dinsdag 28 september jl. was het eindelijk weer zo ver! Het eerste ViS-event dat wij sinds tijden live hebben kunnen organiseren. Dit mocht gevierd worden en zodoende ontvingen wij de ViSsers met een hapje en een drankje in de Oranjerie van Green Village te Nieuwegein.

Lees meer
1 2