De ViS cultuur

Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap

peter van haaren 10 jaar in dienst!

Wederom feest bij ViS! Ditmaal vierden we het 10-jarig jubileum van onze professional Peter van Haaren.

Lees meer
Goed werkgeverschap

ViS-jubileum: stephan van der steen

Mijlpaal! Stephan van der Steen is 10 jaar werkzaam bij ViS Detachering als Adviseur en Partner! Een bijzonder moment dat we feestelijk gevierd hebben!

Lees meer
Goed werkgeverschap

Jean de Vries blikt terug op tien jaar ViS Detachering

Jean is de eerste ViS-professional die de tien jaar volmaakte. Totdat Jean de Vries de verleiding van een nieuwe uitdaging bij de gemeente Rotterdam écht niet kon weerstaan. De Projectleider blikt terug op een even boeiende als roerige tijd bij ViS. “De Prins Clausbrug in Dordrecht heeft me aardig wat kruim gekost, maar was wel m’n mooiste project.”

Lees meer
Goed werkgeverschap

Elmar van Bijsterveld 10 jaar in dienst!

Elmar van Bijsterveld is 10 jaar in dienst bij ViS Detachering! In dit item nemen we je eerst graag tien jaar terug mee in de tijd: het kennismakingsgesprek tussen Elmar en Pieter-Bas.

Lees meer
Goed werkgeverschap

Tevreden medewerkers: dát is ons doel bij ViS

Vaak krijgen wij de vraag wat onze groei ambitie is. De oprichters Gijs van Ierssel en Pieter-Bas Slee zijn bijna 17 jaar geleden gestart met ViS Detachering. Niet met een groeidoelstelling, maar met de missie om op persoonlijke, transparante en toegewijde wijze bouwkundig en civieltechnisch specialisten de beste carrièremogelijkheid te bieden.

Lees meer
Goed werkgeverschap

Peter Vergouwe 10 jaar in dienst!

Peter Vergouwe is 10 jaar in dienst bij ViS Detachering! Bij ViS bouwen we dagelijks met veel plezier aan duurzame relaties en samenwerkingen. Deze week hebben wij van de gelegenheid gebruik gemaakt om Peter in het zonnetje te zetten en hem te bedanken voor al zijn toewijding en inzet.

Lees meer
Goed werkgeverschap

Roland Tomeï en Didier Vorselaars aan het woord: de toekomstbestendige meerwaarde van ViS Detachering

Roland Tomeï is sinds 2019 via ViS Detachering werkzaam bij het Rijksvastgoedbedrijf. Hij vervult de rol van Projectleider en geeft sturing aan diverse toonaangevende projecten. Wij plannen regelmatig evaluatiemomenten in met onze medewerkers en / of hun leidinggevenden.

Lees meer
Goed werkgeverschap

Jean de Vries 10 jaar in dienst!

1 februari 2022 was Jean de Vries 10 jaar in dienst bij ViS Detachering! Bij ViS bouwen we dagelijks met veel plezier aan duurzame relaties en samenwerkingen, dus dit was een erg mooie gelegenheid om Jean in het zonnetje te zetten en hem te bedanken voor al zijn toewijding en inzet.

Lees meer
Goed werkgeverschap

De eerste weken bij ViS: Jan Wouter Nieuwenhuizen vertelt

In november is Jan Wouter Nieuwenhuizen gestart bij onze opdrachtgever de gemeente Alphen aan den Rijn als Integraal Gebiedsopzichter. Echter, waren Jan Wouter en ViS Detachering al bekenden van elkaar

Lees meer
Goed werkgeverschap

Oh, kom toch eens kijken! De Sint en ViS-pieten zijn langs geweest

Bij ViS Detachering staat de persoonlijke benadering centraal in haar ondernemen. Zo hebben onze Adviseurs volop werkervaring bij de partijen die wij tot onze opdrachtgevers mogen rekenen en zijn zij dus uitstekend in staat om onze medewerkers en kandidaten gedurende het gehele traject te begeleiden.

Lees meer
Goed werkgeverschap

De 15 van ViS: wandelen voor het goede doel met Roland, Gertjan en Arie

Twee weken geleden zijn we van start gegaan met De 15 van ViS en met succes!

Lees meer
Goed werkgeverschap

Alles over je salaris: waarom verdien je wat je verdient?

Bij ViS Detachering krijgen wij vaak vragen over het salaris. Wat verdien je bijvoorbeeld als Werkvoorbereider, Toezichthouder, Directievoerder, Projectleider of Beheerder? En wat verdien je als je voor een detacheringsbureau werkt?

Lees meer
1 2