De ViS cultuur

Nieuws over ViS

Nieuws over ViS

Succesvolle ISO 9001 audit 2023

Onlangs was het weer tijd voor onze jaarlijkse externe ISO-audit. Wij zijn blij en trots om mee te mogen delen dat deze als positief beoordeeld is.

Lees meer
Nieuws over ViS

Update ViS-bedrijfsbos

In de afgelopen maanden hebben de bomen hun eerste groeifase doorgemaakt en de bomen groeien erg goed!

Lees meer
Nieuws over ViS

gemeente den haag sluit raamovereenkomst met ViS detachering

Wij zijn erg trots en blij om mee te mogen delen dat de gemeente Den Haag een raamovereenkomst heeft gesloten met ViS Detachering!

Lees meer
Nieuws over ViS

Succesvolle ISO 9001 audit 2022

Op vrijdag 6 januari jl. was het weer tijd voor onze jaarlijkse externe ISO-audit! En ook voor afgelopen jaar mogen wij weer zeggen dat de audit als positief is beoordeeld en wij voldoen aan alle voorwaarden van de ISO.

Lees meer
Nieuws over ViS

Aanleg ViS-bedrijfsbos tijdens de boomplantdag

Net als in 2022 is ViS Detachering ook in 2023 bedrijfspartner van Trees for All. Ieder jaar verdwijnen er 3,5 miljard bomen, de gevolgen hiervan voor mensen, dieren en het klimaat zijn rampzalig.

Lees meer
Nieuws over ViS

De eerste weken bij ViS: Jeroen van Ettekoven vertelt

Sinds februari is Jeroen van Ettekoven via ViS Detachering werkzaam bij de gemeente Leiden als Strategisch Adviseur Vastgoedportefeuille.

Lees meer
Nieuws over ViS

Opening ViS-flexwerkplekken

Op 1 januari 2022 hebben wij de ViS-flexwerkplekken op de eerste verdieping van ons kantoor in Reeuwijk geopend.

Lees meer
Nieuws over ViS

ViS Detachering wordt in 2022 bedrijfspartner van Trees for All

Ieder jaar sponsort ViS Detachering een goed doel. Bomen en bossen spelen een cruciale rol in het tegengaan van klimaatverandering en verlies van biodiversiteit. Zonder bomen is er geen leven.

Lees meer
Nieuws over ViS

ViS Detachering sluit wederom een raamovereenkomst met de gemeente Leiden en Zoeterwoude

Sinds 2017 heeft ViS Detachering een raamovereenkomst met de gemeente Leiden. Zoals in de aanbestedingswet staat omschreven mag de looptijd van een raamovereenkomst niet langer zijn dan vier jaar (behalve in goed gemotiveerde uitzonderingsgevallen).

Lees meer
Nieuws over ViS

15 jaar ViS: de gezichten achter onze huisstijl

Vijftien jaar geleden tijdens een vriendschappelijke barbecue besprak Gijs van Ierssel met Oscar Busman en Pauline Tournier de wilde plannen om samen met Pieter-Bas Slee een detacheringsbureau op te zetten.

Lees meer
Nieuws over ViS

Vegetatie in Kenia keert terug door de ‘Bunds’ van Justdiggit

Eind 2020 gaven wij al aan dat we in 2021 de vergroeningsmissie van Justdiggit zullen steunen. In dit bericht geven wij graag het woord aan Justdiggit om wat meer te vertellen over  ‘bunds’ en het project in Kuku, Kenia.

Lees meer
Nieuws over ViS

In 2021 steunt ViS de vergroeningsmissie in Afrika

Elk jaar steunt ViS Detachering een goed doel. Voor aankomend jaar hebben we besloten ons aan te sluiten bij de vergroeningsmissie van Justdiggit. Wij gaan de vergroeningsprojecten in Afrika supporten!

Lees meer
1 2