Voor opdrachtgevers

Als een ViS in het water

Onze opdrachtgevers zijn al sinds 2005 tevreden, omdat wij eerst kijken naar de kandidaten. Wij stellen de wensen en vragen van onze kandidaten voorop. Want blij personeel, levert het beste werk. En daar worden opdrachtgevers weer blij van.

Uit onze ruime ervaring weten wij dat deze benadering voor al onze klanten – dat zijn zowel opdrachtgevers als kandidaten – uitstekend werkt. Ons slagingspercentage is hoog en onze samenwerkingen zijn van lange duur.

Vakinhoudelijk meedenken met jou, de opdrachtgever

We hopen dat je begrijpt dat het vooropstellen van de kandidaat ook het beste is voor jou, als opdrachtgever. Uiteraard hebben we ook alle aandacht voor jouw organisatie. Onze Adviseurs hebben een achtergrond in bouwkunde en civiele techniek, dus zij kunnen echt vakinhoudelijk met je spreken. Is er een bepaalde expertise nodig? Behoefte aan inhoudelijk, sterk advies? Wij zijn jouw partner!

Onze werkwijze

Snel iemand bij je plaatsen die toevallig zonder werk zit? Zo werkt het niet. Dat is voor geen van de partijen een duurzame oplossing.

Als wij met jou hebben gesproken, is er een concreet beeld van de wensen. Wij spreken vervolgens ons netwerk aan.

Wij hebben een groot netwerk met actief zoekende kandidaten, maar ook met professionals die latent zoekend zijn. Het komt voor dat we met een kandidaat al meerdere jaren contact hebben, voordat zich binnen ons netwerk de juiste functie aandient. Met een diepgaande kennis van onze kandidaten en rekening houdend met jouw wensen en eisen, vinden wij de ideale kandidaat voor jouw organisatie.

Het werk van onze medewerkers bij opdrachtgevers

Onze professionals zijn van vele markten thuis en hebben een schat aan kennis en ervaring. Door regelmatig kennissessies en excursies op projectlocaties te organiseren houden we deze kennis actueel en wordt de kennis gedeeld.

Benieuwd naar de projecten waar onze professionals aan werken? En hoe zij het ervaren om via ViS Detachering te werken? Lees de verhalen van onze medewerkers, oftewel ongezouten ViS-meningen!

Onze opdrachtgevers

Als het goed is moet jij je herkennen in onze huidige opdrachtgevers. Wij werken samen met:

 • Aannemers

 • Ingenieurs-, advies- en architectenbureaus

 • Overheidsinstanties

 • Wij hebben medewerkers gedetacheerd bij onder andere: Dura Vermeer, Heijmans en Aannemingsbedrijf Van Gelder.

  Bekijk al onze opdrachtgevers binnen aannemers.

  Aannemingsbedrijf Krinkels

  Bij aannemingsbedrijf Krinkels bieden wij ondersteuning op het gebied van calculatie en werkvoorbereiding op het bedrijfsbureau. Hierbij leveren we een bijdrage aan het opstellen van offertes, calculaties, EMVI-documenten en de voorbereiding van aangenomen werken op het gebied van groen, infra, water en sport.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  aannemingsbedrijf m. van ooijen en zoon

  Voor het aannemingsbedrijf M. van Ooijen & Zoon levert ViS ondersteuning op de calculatie en werkvoorbereiding van wegenbouw- en railinfra-projecten (perrons, overwegen, fietsenstallingen etc.).

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  aannemingsbedrijf van gelder

  Voor het aannemingsbedrijf M. van Ooijen & Zoon levert ViS ondersteuning op de calculatie en werkvoorbereiding van wegenbouw- en railinfra-projecten (perrons, overwegen, fietsenstallingen etc.).

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Heijmans

  De Ontwerpmanager versterkt namens ViS Detachering het team van Heijmans Woningbouw. Bij Heijmans Woningbouw zetten ze graag hun schouders onder uitdagende projecten en staat de klant centraal. Doordat zowel Heijmans als ViS Detachering de mens in hun ondernemen centraal stelt, was er direct een klik.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  HIG Traffic Systems

  HIG Traffic Systems is gespecialiseerd in verkeersregistratie- en detectiesystemen en verkeersmonitoring. Deze aannemer, waar wij al jaren mee samenwerken, is bij ons om de hoek gevestigd. ViS Detachering levert bij deze opdrachtgever versterking door de inzet van projectleiding voor verschillende projecten.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Lareco

  Bij Lareco heeft ViS met name geholpen bij het vervullen van de functie van Uitvoerder met de nadruk op rioleringsprojecten in de regio Rotterdam. Deze uitvoerders waren volledig verantwoordelijk voor meerdere projecten waarbij ze sturing gaven en het contact met de opdrachtgever onderhielden.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Mourik

  Bij Mourik heeft ViS Detachering zowel binnen de uitvoering als het bedrijfsbureau functies vervuld. Wij hebben meerdere professionals ingezet om op deze wijze een actieve bijdrage te leveren aan de succesvolle verwezenlijking van uiteenlopende projecten.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Quercus Boomverzorging

  Quercus Boomverzorging is een grote dienstverlener die actief is op het gebied van aanleg en onderhoud van buitenruimte. ViS Detachering levert een bijdrage aan de uitvoering van projecten door de inzet van meerdere Uitvoerders die gespecialiseerd zijn in bos- en natuurbeheer.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Rijndam Revalidatie

  Voor de vele vastgoedprojecten die Rijndam Revalidatie op de plank heeft, levert ViS Detachering een bijdrage door de inzet van extra projectondersteuning. Voornamelijk binnen de afdeling Vastgoedbeheer met de focus op bouw, verbouw en renovatie van het vastgoed van de organisatie.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Thuis in Bouwen

  Thuis in Bouwen is een innovatieve opdrachtgever van ViS Detachering. Wij bieden tijdens de voorbereiding van luxe woningbouwprojecten ondersteuning. Met jaren ervaring realiseert Thuis in Bouwen huizen vanaf het ontwerp tot en met de oplevering.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Van Boekel Zeeland

  Van Boekel Zeeland is een gespecialiseerde aannemer in het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van betonbouw, civiel- en cultuurtechnische werken. Zij is samenwerkingsgericht en heeft haar medewerkers centraal staan. ViS Detachering levert een bijdrage aan de voorbereiding van deze projecten.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Van der Leij

  Veel kernwaarden van Van der Leij en ViS Detachering komen overeen, hierdoor wordt een succesvolle samenwerking gewaarborgd. ViS Detachering biedt ondersteuning op het gebied van werkvoorbereiding. Kenmerkend zijn haar duurzame relaties en haar dienstverlenende instelling.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Vermeulen Groep

  Vermeulen Groep is actief op het gebied van aanleg, beheer en onderhoud van cultuurtechnische projecten. ViS Detachering levert een bijdrage aan de beginfasen van deze projecten door de inzet van projectcoördinatie.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Volker Wesselsgroep/ KWS Infra/ Holland Scherm

  Voor een grote speler in ‘bouwend Nederland’ als de VolkerWessels Groep heeft ViS Detachering voor meerdere onderdelen functies vervuld. Een goed begin is het halve werk en zodoende heeft ViS onder andere bij KWS Infra ondersteuning ingezet op het gebied van calculatie en werkvoorbereiding.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Züblin Civiele Betonbouw

  Bij Aannemingsbedrijf Züblin Civiele Betonbouw, voorheen Ippel Civiele Betonbouw, levert ViS Detachering een substantiële bijdrage aan uitdagende civieltechnische betonbouwprojecten in heel Nederland. Denk aan de aanleg en het onderhoud van bruggen.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever
 • Bij diverse ingenieurs-, advies- en architectenbureaus zijn medewerkers van ViS aan de slag. Zij werken in diverse functies, variërend van Contractmanager tot Toezichthouder/Directievoerder. Wij werken onder andere voor: Sweco, Antea Group, Rolyal Haskoning.

  Bekijk al onze opdrachtgevers binnen ingenieurs-, advies- en architectenbureaus.

  Akertech

  Akertech en ViS Detachering hebben een gedeelde passie voor techniek. Daarom kunnen de medewerkers van ViS Detachering uitstekende ondersteuning bieden op de projecten van Akertech. Van omgevingsmanagement tot en met inkoop en van verkeer tot en met stedelijk water.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Antea Group

  Al direct bij de start van ViS hebben wij voor de Antea Group (voorheen Oranjewoud) kandidaten mogen plaatsen. Vooral op het gebied van Design & Construct (D&C), Engineering & Construct (E&C) en Design, Build en Finance and Maintenance (DBFM). Hierdoor hebben wij een goede samenwerkingsrelatie met deze internationale opdrachtgever.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Arcadis

  Al vanaf de beginjaren van ViS werken we samen met Arcadis. ViS medewerkers hebben als Werkvoorbereider, Ontwerper, Toezichthouder / Directievoerder voor Arcadis gewerkt. Ook voor meer adviserende rollen, op bijvoorbeeld het gebied van contractmanagement, heeft ViS actief bemiddeld.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Architectenbureau Akropolis

  Wij hebben bij het architectenbureau Akropolis verschillende Bouwkundig Tekenaars en Projectleiders ingezet. Deze zijn allemaal in dienst getreden bij Akropolis na een periode van detachering via ViS. Zij zijn verantwoordelijk voor het gehele proces, tot aan de oplevering, zowel op esthetisch als technisch vlak.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Base Consultancy

  Bij Base Consultancy hebben wij meerdere Tekenaars en Kostendeskundigen geplaatst. Base Consultancy handelt met een ‘aanpakken en doorpakken’ mentaliteit, zij zijn kwaliteitsgericht en kostenbewust. Deze mensgerichte en kwalitatieve benadering maakt Base Consultancy een perfecte match met ViS.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  BBN AdViSeurs

  Al bijna 50 jaar is BBN Adviseurs actief. ViS Detachering is sinds 2017 een samenwerking gestart om hen te ondersteunen bij de zoektocht naar geschikte kandidaten, waaronder Projectmanagers voor afdeling Project- en procesmanagement.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Bergwijk Stadspark

  ViS Detachering is een samenwerking aangegaan met Bergwijk Stadspark. Hiermee kunnen wij onze bijdrage leveren aan een bijzondere ontwikkellocatie. Bergwijk Stadspark is een samenwerkingsverband tussen Snippe Projecten BV en Bouwaccent BV.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Dentalair

  ViS Detachering blijft zijn netwerk uitbreiden. Daarom zijn wij ook erg enthousiast over de samenwerking met Dentalair. Op deze manier kunnen wij een steentje bijdragen aan de nieuw-, verbouw- en inrichtingsprojecten van deze inspirerende opdrachtgever.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Forteck

  Sinds 2015 zijn wij de samenwerking met aannemersbedrijf Forteck gestart. Dit blijkt een vruchtbare samenwerking, want inmiddels hebben we verschillende van onze medewerkers succesvol bij hen geplaatst.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gebiedsmanagers

  Al meerdere jaren is er een succesvolle samenwerking tussen Gebiedsmanagers en ViS Detachering. Inmiddels zijn er meerdere medewerkers succesvol geplaatst zoals Directievoerders, Projectleiders en Adviseurs.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Habeko

  ViS Detachering en Habeko hebben het gemeen dat ze beide persoonlijk contact erg belangrijk vinden. En de beide zijn omgevingsensitief en gericht op een duurzame toekomst. Habeko is een wooncoöperatie die gefocust is op betaalbaar wonen met vitale dorpen.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  HK Civiel Adviesbureau

  Twee oud-medewerkers van ViS zijn de uitdaging aangegaan om een eigen ingenieurs- en adviesbureau op te starten in de civiele techniek. Vanzelfsprekend hebben we daarom een bijzondere relatie met deze opdrachtgever.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Ideal Projects

  De samenwerking tussen Ideal Projects en ViS Detachering is nog jong, maar al wel succesvol gebleken. Onze medewerker ondersteunt hen bij tal van zeer uiteenlopende projecten. Zo is hij bezig met het beheersen van de geëigende project managementtools binnen de verschillende projecten.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  IV-Groep/ IV-Infra

  ViS Detachering heeft een langdurige en intensieve relatie met verschillende afdelingen binnen de IV-Groep. Door deze nauwe samenwerking hebben wij meerdere medewerkers kunnen plaatsen op diverse civieltechnische projecten binnen de IV-Groep.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Kiwa

  ViS Detachering werkt inmiddels een aantal jaar samen met Kiwa. Er is een goede samenwerking opgebouwd. Bij Kiwa levert ViS ondersteuning op het gebied van certificering van personen en bedrijven volgens de Beoordelingsrichtlijn Archeologie. civieltechnische projecten binnen de IV-Groep.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Koningsstal

  ViS Detachering biedt ondersteuning bij de verschillende civieltechnische en cultuurtechnische projecten van Koningsstal. Koningsstal is een advies- en ingenieursbureau gespecialiseerd in civieltechnisch en cultuurtechnische projecten.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Movares

  De samenwerking tussen ViS Detachering en Movares gaat meer dan tien jaar terug. Al sinds 2006 zet ViS Detachering zich in om de beste mensen te vinden voor de projecten van Movares.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Royal Haskoning DHV

  Zowel voor Royal Haskoning, als DHV, alsmede de uiteindelijke combinatie Royal HaskoningDHV heeft ViS meerdere opdrachten vervuld. Hiermee is een stabiele samenwerking opgebouwd, waarbij meerdere medewerkers van ViS bij uiteenlopende projecten zijn ingezet.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Servicecentrum Drechtsteden

  Sinds 2019 is er een samenwerking ontstaan met Servicecentrum Drechtsteden. ViS biedt het Servicecentrum ondersteuning door het inzetten van een Assistent Projectleider, de Assistent Projectleider ondersteund de Projectleiders.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Sodexo

  ViS Detachering biedt Sodexo ondersteuning bij diverse bouwkundige projecten. Zo zijn onder andere een Projectleider Bouwkunde en Directievoerder werkzaam bij Sodexo. Op deze manier is een goede samenwerking ontstaan met deze speler op wereldniveau.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Sweco (Grontmij)

  Voor ingenieursbureau Sweco, voorheen Grontmij, heeft ViS Detachering kennis en capaciteit geleverd op meerdere vestigingen binnen Nederland. We hebben hierbij een mooie samenwerking opgebouwd waarbij de medewerkers van ViS een aandeel konden leveren aan toonaangevende projecten.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Tauw

  Binnen verschillende marktsegmenten heeft ViS bij ingenieursbureau Tauw voor uiteenlopende functies medewerkers ingezet. Er wordt al bijna tien jaar samen gewerkt om de juiste medewerker aan het juiste project te koppelen.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  The People Group

  Met dit ontwerp- en adviesbureau heeft ViS geruime tijd een zeer nauwe samenwerking. Dit houdt concreet in dat ViS zowel de werving van nieuwe medewerkers op zich neemt, alsmede samenwerkt op projecten die óf ViS óf The People Group (voorheen Inspec) verwerft.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Waalpartners

  Waalpartners en ViS Detachering werken inmiddels geruime tijd samen om te komen tot een goede invulling van openstaande rollen bij Waalparters.In de loop van de jaren hebben meerdere medewerkers van ViS Detachering bij Waalpartners gewerkt als Civieltechnisch Ontwerper.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Waterpas Civiel Adviesbureau

  Aangezien één van onze oprichters, Gijs van Ierssel, een oud-medewerker van Waterpas Civiel Adviesbureau is, hebben wij hier vanzelfsprekend een bijzondere relatie mee. Sterker nog: het eerste project van ViS was de inzet van een Projectleider in combinatie met Waterpas bij de gemeente Boskoop.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Woningborg

  Zowel Woningborg als ViS detachering hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat is een van de redenen dat de samenwerking tussen Woningborg en ViS Detachering zo succesvol is. Bij Woningborg is onder andere een Bouwkundig Inspecteur werkzaam.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Woonkwartier

  De Kwartiermaker Verduurzaming is verantwoordelijk voor de verduurzaming van de woningenportefeuille van Woonkwartier. Bij Woonkwartier is een Kwartiermaker Verduurzaming werkzaam via ViS Detachering.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever
 • Bij verschillende overheidsinstanties zijn medewerkers van ViS actief. Denk aan gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, Rijksvastgoedbedrijf, waterschappen en omgevingsdiensten.

  Bekijk al onze opdrachtgevers binnen overheidsinstanties.

  ABG-organisatie

  ViS Detachering biedt bij de ABG-organisatie ondersteuning door het vervullen van diverse functies. Dit samenwerkingsverband is een succes, mede doordat wij dezelfde kernwaarden met elkaar delen: persoonlijk, duurzaam en samenwerkingsgericht.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  BAR-organisatie

  Waar ViS energie van krijgt sluit vlekkeloos aan bij de doelstelling van de BAR-Organisatie. We zijn toegewijd en houden onze aandacht bij onze kernwaarden: communicatie, vertrouwen en enthousiasme. Deze drie kernwaarden zijn voor zowel ViS als BAR erg belangrijk en zijn het voetstuk van beide organisaties.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Delta Infra

  De samenwerking met Delta Infra is gestart, omdat zij een vervanger zochten op de afdeling Vergunningen en Grondzaken. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het signaleren en vertalen van ontwikkelingen op het gebied van planologische gebiedsontwikkeling.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Alblasserdam

  Voor de gemeente Alblasserdam leveren we extra kennis en capaciteit op de werkvoorbereiding van multidisciplinaire projecten in de openbare ruimte. De projecten betreffen het gehele civieltechnische scala (bestrating, bruggen, verkeer, veiligheid, groen, riolering, openbare ruimte).

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Almere

  Bij de gemeente Almere levert ViS ondersteuning binnen het Advies- en Ingenieursbureau (AIB). Het AIB is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de uitvoering van het dagelijks verzorgend onderhoud (DVO) en/of projecten.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Alphen aan den Rijn

  Bij gemeente Alphen aan den Rijn levert ViS Detachering extra kennis en capaciteit binnen diverse civieltechnische specialismen en zijn onze medewerkers actief betrokken bij allerlei projecten binnen het vakgebied.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Amersfoort

  ViS Detachering levert ondersteuning op de afdeling Projecten en Programma’s, het gemeentelijk ontwikkelingsbedrijf en het projectmanagementbureau van gemeente Amersfoort. Zo zijn er via ViS een Omgevingsmanager en Stedenbouwkundige werkzaam.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Amsterdam

  Bij gemeente Amsterdam zijn er op vele facetten binnen de civiele techniek en bouwkunde medewerkers van ViS geplaatst. Met de specialistische expertise waarover de medewerkers van ViS beschikken, begeleiden ze de belanghebbenden gedurende de diverse projectfasen.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Bergen op Zoom

  Voor gemeente Bergen op Zoom levert ViS Detachering extra kennis en capaciteit op de afdeling Beheer & Advies. Binnen het gehele civieltechnische scala biedt ViS ondersteuning, denk hierbij aan projecten op het gebied van bestrating, bruggen, verkeer en groen.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Bernheze

  ViS Detachering levert bij gemeente Bernheze doormiddel van de inzet van haar medewerkers ondersteuning bij het opstellen van een omgevingsvisie en het implementeren van de omgevingswet. Een samenwerking om trots op te zijn.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Bodegraven Reeuwijk

  Het blijft bijzonder om te werken voor de gemeente waar je gevestigd bent. Dit doen we voor de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Tot een aantal jaar geleden zat het gemeentehuis zelfs bij ons om de hoek. Er is al lange tijd een relatie, maar vanaf 2015 is de gemeente Bodegraven-Reeuwijk officieel een opdrachtgever.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Buren

  Gemeente Buren en ViS Detachering hebben een goede, duurzame relatie. Deze is meer dan tien jaar geleden ontstaan door de aanvraag van één van onze oud-collega’s. Via ViS zijn er een Bestektoetser, Projectleider, Beheerder Riolering werkzaam bij Gemeente Buren.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Capelle aan den IJssel

  ViS Detachering levert een bijdrage bij gemeente Capelle aan den IJssel op het gebied van het ontwerp, de engineering en werkvoorbereiding voor diverse projecten in de openbare ruimte. In de vorm van een Werkvoorbereider en Projectleider Civiele Techniek.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Delft

  ViS Detachering biedt de gemeente Delft ondersteuning door het inzetten van een Senior Projectmanager Gebiedsontwikkeling. De gemeente heeft vernieuwing hoog in het vaandel staan, evenals duurzaamheid en samenwerkingen met betrokken partijen. Dit is een goede match met ViS!

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Den Bosch

  Bij gemeente Den Bosch levert ViS Detachering door middel van de inzet van meerdere medewerkers een actieve bijdrage aan diverse civieltechnische projecten. Zo is er een Toezichthouder, Werkvoorbereider, Adviseur en Projectleider werkzaam bij deze gemeente.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Dordrecht

  Bij een van de oudste steden van Nederland, Gemeente Dordrecht levert ViS kennis en kunde binnen het Ruimtelijk Domein. Er is een Programmamanager Ruimtelijk Domein, die leiding geeft over projecten.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Dronten

  Bij de Gemeente Dronten levert ViS kennis en kunde via een Casemanager WABO. Deze Casemanager is het aanspreekpunt op het gebied van de WABO en geeft voorlichting aan klanten. Er wordt volop ontwikkeld in deze gemeente en men gaat uitdagingen niet uit de weg.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Eindhoven

  Via ViS zijn er bij gemeente Eindhoven, wel bekend om zijn innovatieve aard en vindingrijkheid op het gebied van technologie en design, een Planoloog en Stedenbouwkundige werkzaam voor de ontwikkelingen binnen de Ruimtelijke Ordening.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Etten-Leur

  ViS heeft al vele jaren een goede relatie met de gemeente Etten-Leur. Meerdere Projectleiders werken voor deze gemeente of hebben voor deze gemeente gewerkt. Eén van onze medewerkers is enige tijd geleden in vaste dienst bij de gemeente getreden.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Gooise Meren

  Gemeente Gooise Meren is een gemeente die het verschil wilt maken en is hartelijk, betrouwbaar en ondernemend in haar doen en denken. Bij de gemeente Gooise Meren levert ViS ondersteuning op het gebied van toezicht in de openbare ruimte.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Gorinchem

  De gemeente Gorinchem is volop in ontwikkeling. Deze toekomstgerichte blik en de wil te blijven ontwikkelen past perfect bij ViS Detachering. Samen hopen we dan ook in de toekomst samen te kunnen blijven werken aan mooie projecten.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Gouda

  Sinds 2006 hebben wij met de gemeente Gouda een zeer intensieve relatie. Toen ViS net gestart was, is er na de eerste succesvolle inzet direct een raamovereenkomst afgesloten voor de functies van Directievoerder, Toezichthouder en (Assistent) Projectleider.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Haarlemmermeer

  Gemeente Haarlemmermeer is een van de grootste gemeenten in ons land. Bij deze innovatieve en mensgerichte gemeente zijn via ViS meerdere professionals werkzaam in de vakgebieden zoals bijvoorbeeld Stedenbouwkunde en Verkeerskunde.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Hardinxveld- Giessendam

  De gemeente Hardinxveld-Giessendam heeft haar inwoners en ondernemers hoog in het vaandel staan. Met trots werken wij samen met de gemeente Hardinxveld-Giessendam, wij bieden de gemeente ondersteuning ten behoeve van het beheer van de wegen en riolering.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Hilversum

  Gemeente Hilversum heeft samenwerken hoog in het vaandel staan. Dit past perfect bij de visie van ViS Detachering. Wij zijn dan ook verheugd met de samenwerking met deze groene gemeente.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Houten

  De inwoners van Houten zijn erg te spreken over de infrastructuur. Via ViS Detachering is er een Senior Vergunningverlener WABO werkzaam bij de gemeente Houten. Zo dragen wij ook ons steentje hieraan bij.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Kaag en Braassem

  Gemeente Kaag en Braassem is er voor jong en oud, binnen deze gemeente is iedereen gelijk. Via ViS Detachering is een WABO Casemanager/ Bouwplantoester werkzaam.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Katwijk

  Gemeente Katwijk heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, evenals persoonlijke benadering en het creëren van duurzame relaties. Dit zijn een aantal raakvlakken die gemeente Katwijk en ViS Detachering met elkaar gemeen hebben.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Krimpenerwaard

  ViS Detachering en Gemeente Krimpenerwaard hebben een belangrijke overeenstemming, het vooruit willen en het oog gericht op de toekomst. En bovenal willen beide partijen het beste voor haar werknemers.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Lansingerland

  Projecten voor de openbare ruimte worden bij de gemeente Lansingerland op regiebasis uitgevoerd. Dit betekent dat projecten inhoudelijk door externe partijen worden uitgevoerd. Wij hebben diverse medewerkers bij deze gemeente ingezet.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Leiden

  Bij de gemeente Leiden worden de projecten voor de openbare ruimte vanuit het beheer door het eigen ingenieursbureau voorbereid en tot en met de realisatie geleid. Dit ingenieursbureau is al een lange tijd een opdrachtgever van ViS Detachering.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Meierijstad

  Voor gemeente Meierijstad levert ViS Detachering extra kennis en capaciteit op het gebied van water en riolering. Via ViS Detachering is een Projectleider Riolering en Water aan de slag gegaan bij deze groene gemeente.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Nederlek

  ViS Detachering draagt bij aan het grootschalige beheer van de groene ruimte bij de gemeente Nederlek. Enkele groenbeheerders zijn verantwoordelijk voor de optimalisatie van gemeentelijk groen, zoals parken, plantsoenen, gras- en sportvelden.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Nieuwegein

  ViS Detachering levert bij gemeente Nieuwegein ondersteuning ten behoeve van Vergunningaanvragen voor bouwwerkzaamheden en activiteiten gericht op het bestemmingsplan van de gemeente. Wij zijn trots dat wij hier als ViS Detachering een bijdrage aan mogen leveren.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Nijkerk

  ViS Detachering levert bij gemeente Nijkerk ondersteuning ten behoeve van het beheer van de openbare ruimte, met name op het groen binnen de gemeente gericht. Zo is er onder andere een Adviseur Openbare Ruimte werkzaam via ViS bij deze gemeente.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Nissewaard (Spijkenisse)

  Binnen de gemeente Nissewaard wordt het beheer en onderhoud van de openbare ruimte voorbereid door de gemeente zelf. Ten behoeve van het interne ingenieursbureau heeft ViS een senior werkvoorbereider, bestekschrijver ingezet.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Oosterhout

  Sinds 2019 werken de gemeente Oosterhout en ViS Detachering met succes samen. Wij zetten hier meerdere ViS-professionals in, zij werken in deze gemeente met veel plezier aan mooie projecten.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Oud- Beijerland

  Voor de gemeente Oud-Beijerland is er zowel een Projectleider, Directievoerder als een Werkvoorbereider ingezet via ViS. De Projectleider heeft diverse complexe civieltechnische projecten aangestuurd.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Papendrecht

  Bij de Gemeente Papendrecht is er via ViS zowel een Projectleider als een Projectmedewerker betrokken bij diverse civieltechnische projecten. Zij zijn betrokken bij het gehele traject, van ontwerp tot en met de aanbesteding.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Rijswijk

  Gemeente Rijswijk groeit snel en is ambitieus. ViS Detachering draagt een steentje bij aan de verwezenlijking van haar ambities door de inzet van een Beleidsmedewerker binnen het domein Stadsbeheer.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Roosendaal

  Bij het ingenieursbureau van de Gemeente Roosendaal verzorgen we tijdens de uitvoeringsfase de directievoering UAV en toezicht voor de civieltechnisch aanleg-en onderhoudsprojecten in de openbare ruimte.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Rotterdam

  Bij gemeente Rotterdam vervult ViS Detachering voor meerdere afdelingen uiteenlopende opdrachten en functies. Bijvoorbeeld bij Ingenieursbureau Stad, Beheer Water en Riolering en Stadsontwikkeling.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Stichtse Vecht

  Stichtse Vest is een gemeente dat gevestigd is binnen provincie Utrecht. Het is een vrij jonge gemeente en telt bijna zeventigduizend inwoners. Bij deze gemeente heeft ViS Detachering voor invulling van de rol van Projectleider Civiele Techniek gezorgd.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Uden

  Voor gemeente Uden heeft ViS Detachering versterking geleverd op het gebied van juridische advisering bij de ontwikkeling van ruimtelijke en juridisch-planologische regelingen, procedures en ontwikkelvraagstukken.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Utrecht

  Bij de gemeente Utrecht zet ViS Detachering al een aantal jaar medewerkers in op een diversiteit aan rollen. Zo draagt ViS Detachering onder meer bij aan het integrale beheer en onderhoud van de stad.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Utrechtse Heuvelrug

  De gemeente Utrechtse Heuvelrug bestaat uit zeven gemeenten en heeft in totaal bijna 50.000 inwoners. Deze prachtige gemeente kenmerkt zich door het vele groen en de nabij gelegen rivieren. Met veel plezier werken wij samen en biedt ViS de gemeente ondersteuning op het gebied van casemanagement.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Venloo

  Binnen de gemeente Venlo heeft ViS invulling verzorgd voor rollen op het gebied van Groen- en Cultuurtechniek op integrale projecten binnen de gemeente, zowel nieuwe aanleg- als onderhouds-projecten.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Vijfheerenlanden

  Binnen de gemeente Vijfheerenlanden staat verbinding hoog in het vaandel, dit is een mooie gelijkenis met ViS. Bij ViS Detachering vinden we verbinding ook belangrijk, samen sta je per slot van rekening sterker dan alleen.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Voorschoten

  Gemeente Voorschoten is met haar groene temperament een onderdeel van de ecologische hoofdstructuur van Nederland. Voor deze gemeente heeft ViS Detachering de rol van Bouwinspecteur ingevuld.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Waterland

  Vis Detachering is een samenwerking aangegaan met Gemeente Waterland. Met onze kennis en kunde binnen het vakgebied Bouwkunde en Civiele Techniek vormt dit een mooie combinatie met deze gemeente, omdat zij over een groot aantal monumenten beschikken.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente West Betuwe

  ViS Detachering levert bij gemeente West Betuwe ondersteuning op het gebied van groenbeheer. Samen met de gemeente werkt ViS Detachering aan de ambities van de gemeente. West-Betuwe deelt dezelfde kernwaarden als ViS, namelijk die van dienstverlenend, mensgericht, vakbekwaam en vertrouwen.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Westland

  Al geruime tijd terug is er een samenwerking tot stand gekomen tussen gemeente Westland en ViS Detachering. ViS heeft onder meer de projectleiding over de gebiedsontwikkeling en complexe projecten in de openbare ruimte verzorgd.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Wijdemeren

  Voor de afdeling Toezicht en Handhaving was gemeente Wijdemeren op zoek naar versterking van het team. ViS Detachering heeft met succes een bijdrage geleverd aan deze zoektocht. En nu is er een Medewerker Toezicht en Handhaving werkzaam binnen de gemeente.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Zeist

  De samenwerking tussen Gemeente Zeist en ViS Detachering is nog jong, maar blijkt door de gedeelde normen en waarden direct een goede match. Zowel de gemeente Zeist als ViS Detachering houden van groen en hechten veel waarden aan persoonlijk contact.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Zoetermeer

  Sinds 2018 is ViS Detachering een samenwerking aangegaan met Gemeente Zoetermeer. Dit bevalt zo goed dat hiermee inmiddels een stevige basis is gelegd voor een langdurige succesvolle samenwerking.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Zoeterwoude

  Bij gemeente Zoeterwoude heeft ViS Detachering in de loop van de jaren een fijne samenwerking opgebouwd. ViS biedt bij deze groene gemeente ondersteuning op het gebied van beleid en beheer van civieltechnische kunstwerken.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Zuidplas

  De gemeente Zuidplas in de Randstad is de schakel tussen land en stad: de gemeente biedt volop ruimte voor groen, recreatie en dorps wonen in het drukbevolkte deel van Nederland. Voor deze gemeente levert ViS Detachering extra mankracht op het gebied van Civiele Techniek.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Zwijndrecht

  ViS Detachering biedt Woonkwartier ondersteuning bij bouw projecten.Via ViS Detachering zijn er meerdere Verkeerskundigen werkzaam bij gemeente Zwijndrecht. Dit resulteert in een fijne samenwerking met deze bruisende gemeente.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Gemeente Zwolle

  Gemeente Zwolle is een bruisende en veelzijdige Hanzestad en werkt met ruim 1000 collega’s aan een bloeiend, groeiend en vitaal Zwolle. De gemeente is een moderne organisatie waar je ruimte en verantwoordelijkheid krijgt.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Havenbedrijf Rotterdam

  ViS Detachering ondersteunt het ontwerpteam van de afdeling Port Development van het Havenbedrijf Rotterdam. Deze afdeling werkt aan uitdagende projecten in het Rotterdamse havengebied, van de planfase tot aan de technische uitvoering.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Ingenieursbureau Drechtsteden

  ViS Detachering werkt al jaren nauw samen met Ingenieursbureau Drechtsteden. We verzorgen de inzet voor zeer uiteenlopende rollen, zoals die van Medior en Senior Werkvoorbereiders, Projectingenieurs en Ontwerpers. Zij werken aan de meest uiteenlopende en uitdagende projecten.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Ingenieursbureau Gemeente Den Haag

  Bij het Ingenieursbureau van de gemeente Den Haag levert ViS Detachering ondersteuning bij de werkvoorbereiding van multidisciplinaire projecten in de openbare ruimte van de stad.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Omgevingsdienst De Vallei

  Bij de omgevingsdienst De Vallei verzorgen diverse medewerkers van ViS Detachering de vergunningverlening en toezicht- en handhavingstaken met betrekking tot de WABO (Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht).

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Omgevingsdienst Flevoland Gooi en Vechtstreek

  Voor de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek heeft ViS Detachering ondersteuning geleverd bij de uitvoering van milieu- en leefomgevingstaken. Deze regionale uitvoeringsorganisatie werkt volgens een gemeenschappelijke regeling voor de provincies Flevoland en Noord-Holland.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Omgevingsdienst Noord-Holland Noord

  Recent is ViS Detachering een samenwerking aan gegaan met de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord. Wij zijn er blij mee deze mooie opdrachtgever te mogen ondersteunen bij haar activiteiten.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied

  Voor de omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied leveren we ondersteuning bij diverse Toezichthoudersrollen. Inmiddels zijn verschillende mensen via ViS Detachering bij de Omgevingsdienst aan de slag.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Omgevingsdienst Regio Arnhem

  Voor de omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied leveren we ondersteuning bij diverse Toezichthoudersrollen. Inmiddels zijn verschillende mensen via ViS Detachering bij de Omgevingsdienst aan de slag.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Omgevingsdienst Regio Utrecht

  Omgevingsdienst Regio Utrecht streeft samen met haar partners een belangrijk doel na: een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving. Een Toezichthouder Bouwwerkzaamheden is namens ViS het team van de Omgevingsdienst komen versterken. Deze samenwerking verloopt erg goed!

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Politie

  Sinds 2019 is er een samenwerking ontstaan met de Politie. ViS biedt de Politie ondersteuning op het gebied van huisvestingsprojecten door het inzetten van een ervaren Planner.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  ProRail

  Sinds 2009 werkt ViS samen met ProRail voor de inzet van medewerkers in uiteenlopende vakgebieden, van Systems Engineering tot Bouwmanagement en van Projectadministrateurs tot Kostendeskundigen.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Provincie Gelderland

  Vis Detachering biedt Provincie Gelderland ondersteuning bij de Renovatie en Restauratie van museum Kam. Een flinke uitdaging. En dat past bij ViS Detachering. Want net als Provincie Gelderland draaien ViS Detachering en zijn medewerkers hun hand daar niet voor om.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Provincie Noord-Brabant

  De provincie Noord-Brabant is een overheidsinstelling die volop in ontwikkeling is. De provincie richt zich onder meer op ruimtelijke inrichting en -ontwikkeling, bereikbaarheid en openbaar vervoer.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Provincie Utrecht

  ViS Detachering ondersteunt de Afdeling Wegen van de Provincie Utrecht met een Projectleider Voorbereiding (wegen)infrastructuur. Binnen het Project- en Programmamanagement is hij verantwoordelijk voor diverse (middel)grote projecten, waaronder het ontwerpen.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Provincie Zuid-Holland

  Bij de provincie Zuid Holland zijn er verschillende afdelingen waar ViS voor meerdere functies medewerkers inzet. Onder andere bij Dienst Beheer Infrastructuur, afdeling Landelijk Gebied, afdeling Stedelijk Gebied en afdeling Beheerstrategie.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Rijksvastgoedbedrijf

  Het Rijksvastgoedbedrijf is de vastgoedorganisatie van en voor de Rijksoverheid en is een onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. ViS Detachering levert een diversiteit aan medewerkers aan het Rijksvastgoedbedrijf.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Rijkswaterstaat

  In 2006 is de eerste medewerker van ViS bij Rijkswaterstaat (toenmalig Dienst Zuid-Holland) gestart in de functie van Adviseur Inkoop. Sinds die tijd heeft ViS 100 medewerkers ingezet en zijn er doorlopend circa 20 tot 30 mensen projectmatig actief op uiteenlopende projecten.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  TU Delft

  Het goede contact tussen de TU Delft en ViS Detachering op het gebied van Risicomanagement is een aantal jaren geleden uitgebreid. Via een oud-medewerker van ViS werden we met een aantal andere partijen gevraagd om kandidaten voor te stellen voor de vacature Planner.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Van Oord

  De wegen kruisen bij ViS Detachering en bij Van Oord met het niet volledig werken volgens de boekjes. Nee, beide bedrijven geloven dat er meer in zit dan alleen de geschreven regels. Ze willen allebei dat hun collega’s het werk verrichten met passie en met plezier. Beide bedrijven geloven erin dat dit werkt, werken vanuit passie.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Waterschap Hollandse Delta

  Het Waterschap Hollandse Delta werkt sinds twee jaar volgens het IPM-model zoals ze dat bij Rijkswaterstaat al sinds 2006 gewend zijn. Aangezien ViS ruime ervaring heeft door haar medewerkers die het IPM-model al jarenlang toepassen.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Werkorganisatie Druten Wijchen

  De gemeente Druten en gemeente Wijchen hebben besloten om de handen in één te slaan en samen te werken aan de grotere opgaven die beide gemeenten op de plank hebben staan, hiervoor is de Werkorganisatie Druten Wijchen opgericht.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

  Werkorganisatie Duivenvoorde

  De Werkorganisatie Duivenvoorde is een samenwerkingsverband tussen gemeente Wassenaar en Voorschoten. Met ruim 350 collega’s werken zij er aan om voor de gemeenschap het verschil te maken. ViS Detachering onderstreept deze visie van harte. We zijn dan ook trots om met deze organisatie samen te mogen werken.

  Ga te werk bij deze opdrachtgever

Personeel nodig of een vakinhoudelijke uitdaging bespreken?

Stephan van der Steen

Adviseur Civiele Techniek

  privacyverklaring*