De ViS cultuur

Toewijding is onze techniek

Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap gaat voor ons verder dan het bieden van uitstekende arbeidsvoorwaarden. We zijn eerlijk, zorgen voor een positieve werkomgeving en investeren in jouw groei en ontwikkeling. Goed werkgeverschap stopt nooit voor ViS!

Ongezouten ViS-meningen

ViS vertelt! jeanette oost

Jeanette Oost is Adviseur Civiele Techniek bij ViS Detachering. Jeanette en ViS zijn een geboren match. Zij is mens- en samenwerkingsgericht en we delen dezelfde visie en missie; hoe mooi is dat!

Lees meer
Ongezouten ViS-meningen

eerste weken bij ViS: Gerrit Hofland Rioolbeheerder

Gerrit Hofland is via ViS Detachering werkzaam bij de gemeente Waddinxveen. Hier zet hij zich in voor duurzaam beheer van het rioolstelsel. Met zijn 25 jaar ervaring in het rioolbeheer, kan je hem een echte expert noemen!

Lees meer
Ongezouten ViS-meningen

update ViS-professional tom keek vertelt: projectleider omgevingsViSie

Vanaf 2021 is ViS-professional Tom Keek werkzaam bij de gemeente Bernheze als Projectleider Omgevingsvisie. Anderhalf jaar geleden spraken wij hem al over dit project, de hoogste tijd voor een update!

Lees meer
Actualiteiten

Funderingsproblematiek in Nederland

In februari dit jaar verscheen het adviesrapport 'Goed gefundeerd' van het Rli (Raad voor de leefomgeving en infrastructuur) aan het kabinet over de aanpak van het funderingsprobleem. Lees er hier alles over.

Lees meer

Evenementen

Van meerdere kennissessies tot ViS-excursies én een jaarlijkse familiedag. Inspireren en kennis delen vinden we belangrijk!

Ongezouten ViS-meningen

ViS-professional Rien van der Knaap vertelt

In het najaar van 2021 is Rien van der Knaap via ViS Detachering aan de slag gegaan bij de gemeente Veldhoven. Hij vervult hier de functie van Strateeg Mobiliteit. In deze functie staat hij met regelmaat voor verschillende uitdagingen. Hier vertelt hij ons graag meer over!

Lees meer

Ongezouten ViS-meningen

Goed werkgeverschap plus, plus! Dat is wat wij willen. Daarom vragen wij regelmatig naar de meningen van opdrachtgevers én medewerkers. En wij doen daar niet geheimzinnig over, jij mag deze meningen allemaal lezen.

Evenement

kennissessie omgevingswet en wkb

Op 19 maart was het dan eindelijk zover! De eerste kennissessie van 2024 met als onderwerp de Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb).

Lees meer
Nieuws over ViS

Pieter-Bas 50 jaar!

9 maart was de dag dat Pieter-Bas 50 kaarsjes uitblies. Een gelegenheid die wij, als ViSsers, niet ongemerkt voorbij konden laten gaan. Daarom pakten wij groots uit op het kantoor in Reeuwijk en verrasten hem met een opvallende Abraham voor de deur.

Lees meer
Actualiteiten

Marktonderzoek: Detacheringsbranche

De wereld van detachering staat niet stil. In 2018 deelden wij al een artikel over het onderzoek ‘detacheringsbranche in beeld’ dat in 2017 is uitgevoerd. Vijf jaar later is dat onderzoek nogmaals uitgevoerd en geven we graag een update met de belangrijkste resultaten uit het onderzoek.

Lees meer
Nieuws over ViS

De 10 voordelen van detachering via ViS

ViS Detachering is er voor jou, wij hechten veel waarde aan onze professionals! In dit artikel leggen we uit dat detachering niet alleen voordelen heeft voor de opdrachtgever maar juist voor jou als werknemer.

Lees meer
Nieuws over ViS

het programma groene stad

Onlangs kondigden wij met trots aan in 2024 en 2025 vriend van Natuur & Milieu te zijn. Wij zullen het Programma Groene Stad steunen, hier vertellen wij jullie natuurlijk graag meer over!

Lees meer
Ongezouten ViS-meningen

ViS-professional Sjoerd Wolbertus vertelt

Sjoerd Wolbertus werkt via ViS Detachering als Senior Stedenbouwkundige bij de gemeente Almere. In deze rol houdt hij zich bezig met de ruimtelijke kwaliteit van de stad en zet hij zijn expertise in voor de ontwikkeling van nieuwe wijken, maar ook bij het transformeren van bedrijventerreinen.

Lees meer
Video

ViS-nieuwjaarsevent bij SnowWorld Zoetermeer

1 2 3 20