De ViS cultuur

Toewijding is onze techniek

Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap gaat voor ons verder dan het bieden van uitstekende arbeidsvoorwaarden. We zijn eerlijk, zorgen voor een positieve werkomgeving en investeren in jouw groei en ontwikkeling. Goed werkgeverschap stopt nooit voor ViS!

Actualiteiten

welkom verse ViS: eline kleinlugtebeld

Per 1 juni is Eline werkzaam als Medewerker Marketing en Communicatie bij ViS Detachering.

Lees meer
Evenement

interViSie circulaire economie door ruud van lewe

Donderdag 25 mei jl. organiseerde wij de InterViSie Circulaire Economie. Op deze avond was het woord aan Ruud van Lewe.

Lees meer
Evenement

interViSie projectmatig werken in de praktijk door ed schouten

Afgelopen dinsdag organiseerden wij de InterViSie Projectmatig Werken in de Praktijk. Deze InterVisie werd verzorgd door Ed Schouten.

Lees meer
Evenement

op ViS-excursie naar Parijs

Op 13 mei 2023 gingen wij op ViS-excursie naar Parijs, een leuke en leerzame dag met onder andere een bezoek aan het rioolmuseum en een fietstour langs vele civieltechnische en bouwkundige kunstwerken.

Lees meer

Evenementen

Van meerdere kennissessies tot ViS-excursies én een jaarlijkse familiedag. Inspireren en kennis delen vinden we belangrijk!

Actualiteiten

ViS-professional Francine IJpma vertelt: vrijwilligerswerk voor de Stichting Time to Help

Via ViS Detachering werken professionals aan uiteenlopende projecten op het gebied van bouwkunde en civiele techniek. Sommige ViSsers werken daarnaast ook aan mooie projecten als vrijwilliger, waarbij zij hun kennis en kunde inzetten om de wereld een beetje beter te maken.

Lees meer

Ongezouten ViS-meningen

Goed werkgeverschap plus, plus! Dat is wat wij willen. Daarom vragen wij regelmatig naar de meningen van opdrachtgevers én medewerkers. En wij doen daar niet geheimzinnig over, jij mag deze meningen allemaal lezen.

Video
Evenement

ViS-kennissessie Aquathermie op de InfraCampus

7 maart jl. vond de ViS-kennissessie Aquathermie op de InfraCampus plaats. Deze avond opende ViS-professional Gerrit Hasperhoven de deuren van de campus voor een inspirerende en interactieve Kennissessie.

Lees meer
Ongezouten ViS-meningen

Siep van Jaarsveld Projectleider bij de gemeente Gouda

Siep van Jaarsveld is via ViS Detachering werkzaam als Projectleider bij de gemeente Gouda. Hij werkt in het Team Projecten en Openbare Ruimte. Siep heeft onder andere de projectleiding mogen verzorgen voor het project Bolwerk-Potterspoort.

Lees meer
Nieuws over ViS

Succesvolle ISO 9001 audit 2022

Op vrijdag 6 januari jl. was het weer tijd voor onze jaarlijkse externe ISO-audit! En ook voor afgelopen jaar mogen wij weer zeggen dat de audit als positief is beoordeeld en wij voldoen aan alle voorwaarden van de ISO.

Lees meer
Actualiteiten

Het nieuwe stadspark van Rotterdam: Hofbogenpark

In 2006 reed de laatste trein over de Hofpleinlijn. Vandaag de dag is hier echter geen spoorelement meer te bekennen.

Lees meer
Actualiteiten

Eerste weken bij ViS: Cees den Boer vertelt

Vanaf oktober is Cees den Boer via ViS Detachering aan de slag bij de gemeente Roosendaal. Een mooie stap voor Cees die bewust op zoek was naar een andere werkomgeving.

Lees meer
Nieuws over ViS

Aanleg ViS-bedrijfsbos tijdens de boomplantdag

Net als in 2022 is ViS Detachering ook in 2023 bedrijfspartner van Trees for All. Ieder jaar verdwijnen er 3,5 miljard bomen, de gevolgen hiervan voor mensen, dieren en het klimaat zijn rampzalig.

Lees meer
1 2 3 8