Stephan van der Steen

Adviseur Civiele Techniek

Stephan van der Steen is in 2013 ViS komen versterken als ervaren adviseur met een achtergrond in de civiele techniek. Hij heeft een brede interesse binnen de techniek en beleeft veel plezier aan de persoonlijke contacten in het werk, een combinatie die leidt tot mooie resultaten. Het werken met verschillende soorten mensen en organisaties met ieder hun eigen kenmerken, dát is wat het werk afwisselend maakt. Het brengt Stephan dagelijks in contact met organisaties als aannemers, ingenieursbureaus, gemeenten, waterschappen, provincies, Rijkswaterstaat en omgevingsdiensten.

Deze contacten stellen Stephan in staat de ontwikkelingen in de markt op de voet te volgen. ‘Het is toch geweldig om klanten met een behoefte aan (tijdelijke) ondersteuning in hun organisatie te kunnen helpen, door de plaatsing van mensen die juist op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging?’, aldus Stephan. ‘Je laat wensen en behoeften samenkomen en dat leidt tot de gewenste resultaten bij zowel opdrachtgevers als medewerkers.’ Deze uitdaging geeft Stephan veel voldoening, met als resultaat dat hij bevlogen en enthousiast is in zijn werk.

Achtergrond Stephan van der Steen

Na zijn HTS-opleiding Civiele Techniek aan de Hogeschool Rotterdam deed Stephan technische werkervaring op bij het Ingenieursbureau van Gemeentewerken Rotterdam. Inmiddels beschikt hij over vele jaren werkervaring in de bemiddeling van zowel civieltechnisch als bouwkundig personeel. Hij bouwde een groot netwerk op binnen overheidsorganisaties als waterschappen, provincies, gemeenten, Rijkswaterstaat en omgevingsdiensten. Tot zijn netwerk behoren ook diverse ingenieursbureaus, adviesbureaus en zowel middelgrote als grote aannemers. Zijn netwerk reikt niet alleen binnen de Randstad maar ook ver daarbuiten, in alle delen van Nederland.

Vrije tijd

In zijn vrije tijd besteedt Stephan veel tijd aan het gezin. Ook sport hij regelmatig; hij doet aan hardlopen en vooral wielrennen. Stephan rijdt regelmatig mooie tochten over de heuvels in Zuid-Limburg, op de Veluwe en de Ardennen. Net als in zijn werk haalt hij ook op sportief vlak veel voldoening uit het nastreven van grensverleggende doelstellingen, gecombineerd met de sociale contacten.

Kennis maken met Stephan van der Steen?

Wil je vrijblijvend eens in gesprek gaan om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn? Stephan maakt graag kennis met je! Mail naar vandersteen@visdetachering.nl of bel 06-30996086.

Terug naar Ons team