Van Boekel Zeeland

Van Boekel Zeeland en ViS Detachering

Van Boekel Zeeland is gespecialiseerd in het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van betonbouw en civiel- en cultuurtechnische werken. ViS Detachering levert een bijdrage aan de voorbereiding van deze projecten.

ViS medewerker bij Van Boekel Zeeland

Werkvoorbereider / Calculator

Via Vis Detachering is er een Werkvoorbereider / Calculator van start gegaan. Deze werknemer is in de voorbereidings- en realisatiefase verantwoordelijk voor het calculeren, analyseren en beoordelen van offerteaanvragen. Daarnaast maakt hij bestekken en tekeningen van diverse complexe civieltechnische projecten in de grond- weg- en waterbouw.

Meer over van Boekel Zeeland

Van Boekel Zeeland is een middelgrote aannemer, gespecialiseerd in het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van betonbouw, civiel- en cultuurtechnische werken. Zij is samenwerkingsgericht en heeft haar medewerkers centraal staan.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Thuis in Bouwen of onze volgende opdrachtgever Van der Leij. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Van Boekel Zeeland logo