ProRail

ProRail en ViS Detachering

ViS Detachering heeft bij ProRail medewerkers in uiteenlopende vakgebieden, van Systems Engineering tot Bouwmanagement en van Projectadministrateurs tot Kostendeskundigen ingezet.

ViS medewerker bij ProRail

(Financieel) Adviseur Projectbeheersing

De (Financieel) Adviseur Projectbeheersing is verantwoordelijk voor de procesbewaking met betrekking tot contractwijzigingen cq. meer- en minderwerk en het verwerken en toetsen van termijnstaten, verrekenbare hoeveelheden en stelposten. Daarnaast zorgt hij voor het tijdig opstellen van de eindafrekening en het registreren en bewaken van verzekeringen, directieleveringen en claims. Tot slot het behoort het verzorgen van het bouwsecretariaat en het document- en systeembeheer tot de werkzaamheden.

Over ProRail

ProRail is een landelijke organisatie die verantwoordelijk is voor het spoornet. Zij dragen zorg voor de bouw van nieuwe stations, tunnels en viaducten en de vervanging van overwegen.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever de Politie of onze volgende opdrachtgever Provincie Gelderland. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - ProRail logo