Ingenieurs-, advies- en architectenbureaus

Opdrachtgevers: Ingenieurs-, advies- en architectenbureaus

Bij diverse ingenieurs-, advies- en architectenbureaus zijn medewerkers van ViS aan de slag. Zij werken in diverse functies, variërend van Contractmanager tot Toezichthouder/Directievoerder. Onze medewerkers voor de volgende bureaus:

Antea Group

Al direct bij de start van ViS hebben wij voor de Anteagroup (voorheen Oranjewoud) de inzet van een (senior) Contractmanager geregeld. Deze Contractmanager had al veel ervaring in het buitenland met uiteenlopende contractvormen en vooral op het gebied van Design & Construct
Lees meer over Antea Group

Arcadis

Met Arcadis wordt al sinds één van de eerste jaren van ViS samengewerkt. Onder andere voor functies als Werkvoorbereider, Ontwerper, Toezichthouder/Directievoerder.
Lees meer over Arcadis

Architectenbureau Akropolis

Wij hebben bij het architectenbureau Akropolis verschillende Bouwkundig Tekenaars en Projectleiders ingezet. Deze zijn allemaal in dienst getreden bij Akropolis na een periode van detachering via ViS.
Lees meer over Architectenbureau Akropolis

Base Consultancy

Bij adviesbureau Base Consultancy zijn via ViS Detachering meerdere Bouwkundig Tekenaars actief. Zij vervaardigen diverse tekeningen, van werktekeningen tot en met definitieve ontwerpen. De mensgerichte en kwaliteitsgerichte benadering van Base Consultancy maakt dit bureau tot een perfecte match met ViS.
Lees meer over Base Consultancy

bbn adviseurs

Met bbn adviseurs zijn we in 2017 een samenwerking gestart om ze te ondersteunen bij de zoektocht naar geschikt, technisch personeel.
Lees meer over bbn adviseurs

Forteck

Bij aannemersbedrijf Forteck in Rotterdam leveren wij een Senior Werkvoorbereider op de engineering van multidisciplinaire projecten. De opdrachtgevers lopen uiteen van grote industriële bedrijven in het havengebied van Rotterdam tot en met overheden in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland.
Lees meer over Forteck

Gebiedsmanagers

Bij Gebiedsmanagers zijn er via ViS een een Projectleider, Adviseur Contracten en een zeer ervaren Directievoerder, Projectleider Uitvoering werkzaam.
Lees meer over Gebiedsmanagers

HK Civiel Adviesbureau

Via ViS Detachering is er een Senior Werkvoorbereider/Tekenaar/Bestekschrijver aan het werk bij HK Civiel Adviesbureau.
Lees meer over HK Civiel Adviesbureau

The People Group

Met The People Group (voorheen Inspec) heeft ViS al een geruime tijd een zeer nauwe ‘wederzijdse’ samenwerking. Dit houdt in dat ViS voor The People Group zowel de werving van nieuwe medewerkers op zich neemt alsmede samenwerkt op projecten die óf ViS óf The People Group verwerft.
Lees meer over The People Group

Iv-Groep / Infra / Consult

Inmiddels heeft ViS een langdurige en intensieve relatie met meerdere onderdelen van de Iv-groep. Wij hebben onder meer bij Iv-Infra, Iv-Consult en Iv-Bouw&Industrie een aantal belangrijke functies vervuld.
Lees meer over Iv-Groep / Infra / Consult

Kiwa

Bij Kiwa levert ViS ondersteuning op het gebied van certificering van personen en bedrijven volgens de Beoordelingsrichtlijn Archeologie (BRL 4000).
Lees meer over Kiwa

Movares / Holland Railconsult

De samenwerking van ViS met Movares stamt nog uit de tijd dat het ingenieurs- en adviesbureau nog Holland Railconsult heette, ofwel van begin 2006. In deze tijd heeft ViS de bemiddeling op zich genomen voor met name het Bouwmanagement.
Lees meer over Moveres / Holland Railconsult

RoyalHaskoningDHV

Zowel voor Royal Haskoning, als DHV, alsmede de uiteindelijke combinatie Royal HaskoningDHV heeft ViS meerdere opdrachten vervuld.
Lees meer over RoyalHaskoningDHV

Sweco/Grontmij

Voor ingenieursbureau Sweco, voorheen Grontmij, heeft ViS kennis en capaciteit geleverd op meerdere vestigingen door heel Nederland. Denk hierbij aan ondersteuning op het gebied van System Engineering (SE).
Lees meer over Sweco (Grontmij)

Tauw

Binnen verschillende marktsegmenten heeft ViS bij ingenieursbureau Tauw voor uiteenlopende functies medewerkers ingezet die voor het merendeel uiteindelijk in dienst zijn getreden bij Tauw.
Lees meer over Tauw

Waalpartners

De samenwerking van ViS met Waalpartners behelst het ontwerpen en de engineering van civieltechnisch brede projecten inclusief betonnen kunstwerken en constructies.
Lees meer over Waalpartners

Waterpas Civiel Adviesbureau

Aangezien één van onze oprichters, Gijs van Ierssel, een oud-medewerker van Waterpas Civiel Adviesbureau is, hebben wij hier vanzelfsprekend een bijzondere relatie mee. Sterker nog: het eerste project van ViS was de inzet van een Projectleider in combinatie met Waterpas bij de gemeente Boskoop.
Lees meer over Waterpas Civiel Adviesbureau

Ook aan de slag bij één van onze opdrachtgevers?

Naast ingenieurs-, advies- en architectenbureaus werken wij ook samen met aannemers en de overheidsinstanties. Bekijk ook onze vacatures Bouwkunde en Civiele techniek.