Ingenieurs-, advies- en architectenbureaus

Opdrachtgevers: Ingenieurs-, advies- en architectenbureaus

Bij diverse ingenieurs-, advies- en architectenbureaus zijn medewerkers van ViS aan de slag. Zij werken in diverse functies, variërend van Contractmanager tot Toezichthouder/Directievoerder. Onze medewerkers werken voor de volgende bureaus:

Antea Group

Al direct bij de start van ViS hebben wij voor de Antea Group (voorheen Oranjewoud) kandidaten mogen plaatsen. Vooral op het gebied van Design & Construct (D&C), Engineering & Construct (E&C) en Design, Build en Finance and Maintenance (DBFM). Hierdoor hebben wij een goede samenwerkingsrelatie met deze internationale opdrachtgever.
Lees meer over Antea Group

Akertech

Akertech en ViS Detachering hebben een gedeelde passie voor techniek. Daarom kunnen de medewerkers van ViS Detachering uitstekende ondersteuning bieden op de projecten van Akertech.
Lees meer over Akertech

Arcadis

Al vanaf de beginjaren van ViS werken we samen met Arcadis. ViS medewerkers hebben als Werkvoorbereider, Ontwerper, Toezichthouder / Directievoerder voor Arcadis gewerkt. Ook voor meer adviserende rollen, op bijvoorbeeld het gebied van contractmanagement, heeft ViS actief bemiddeld.
Lees meer over Arcadis

Architectenbureau Akropolis

Voor architectenbureau Akropolis hebben onze medewerkers gewerkt aan projecten voor renovaties en nieuwbouw van woningbouw en kleinschalige utiliteitsprojecten. Er zijn via ons verschillende Bouwkundig Tekenaars en Projectleiders ingezet. Deze zijn allemaal in dienst getreden bij Akropolis na een periode van detachering via ViS.
Lees meer over Architectenbureau Akropolis

Base Consultancy

Bij Base Consultancy hebben wij meerdere Tekenaars en Kostendeskundigen geplaatst. Base Consultancy handelt met een ‘aanpakken en doorpakken’ mentaliteit, zij zijn kwaliteitsgericht en kostenbewust. Deze mensgerichte en kwalitatieve benadering maakt Base Consultancy een perfecte match met ViS.
Lees meer over Base Consultancy

bbn adviseurs

Met bbn adviseurs zijn we in 2017 een samenwerking gestart om ze te ondersteunen bij de zoektocht naar geschikt, technisch personeel.
Lees meer over bbn adviseurs

Bergwijk Stadspark

ViS Detachering is de samenwerking aangegaan met Bergwijk Stadspark. Hiermee kunnen wij onze bijdrage leveren aan een bijzondere ontwikkellocatie.
Lees meer over Bergwijk Stadspark

Dentalair

Samen met Dentalair dragen wij een steentje bij aan de nieuw-, verbouw- en inrichtingsprojecten van deze inspirerende opdrachtgever.
Lees meer over Dentalair

Forteck

Sinds 2015 zijn wij de samenwerking met aannemersbedrijf Forteck gestart. Dit blijkt een vruchtbare samenwerking, want inmiddels hebben verschillende van onze medewerkers succesvol bij hen geplaatst.
Lees meer over Forteck

Gebiedsmanagers

Al meerdere jaren is er een succesvolle samenwerking tussen Gebiedsmanagers en ViS Detachering. Inmiddels zijn er via ViS een een Projectleider, Adviseur Contracten en een zeer ervaren Directievoerder, Projectleider Uitvoering geplaatst.
Lees meer over Gebiedsmanagers

Habeko Wonen

ViS Detachering en Habeko hebben gemeen dat ze beide persoonlijk contact erg belangrijk vinden. En de beide zijn ze omgevingsensitief en gericht op een duurzame toekomst.

Lees meer over Habeko Wonen

HK Civiel Adviesbureau

Twee oud-medewerkers van ViS zijn de uitdaging aangegaan om een eigen ingenieurs- en adviesbureau op te starten in de civiele techniek. Vanzelfsprekend hebben we daarom een bijzondere relatie met deze opdrachtgever. Inmiddels hebben wij verschillende medewerkers succesvol bij hen geplaatst.
Lees meer over HK Civiel Adviesbureau

Ideal Projects

De samenwerking tussen Ideal Projects en ViS Detachering is nog jong, maar al wel succesvol gebleken. Onze medewerker ondersteunt hen bij tal van zeer uiteenlopende projecten.
Lees meer over Ideal Projects

The People Group

Met dit ontwerp- en adviesbureau heeft ViS geruime tijd een zeer nauwe samenwerking. Dit houdt concreet in dat ViS zowel de werving van nieuwe medewerkers op zich neemt, alsmede samenwerkt op projecten die óf ViS óf The People Group (voorheen Inspec) verwerft.
Lees meer over The People Group

Iv-Groep / Infra / Consult

ViS Detachering heeft een langdurige en intensieve relatie met verschillende afdelingen binnen de IV-Groep. Door deze nauwe samenwerking hebben wij meerdere medewerkers kunnen plaatsen op diverse civieltechnische projecten binnen de IV-Groep.
Lees meer over Iv-Groep / Infra / Consult

Kiwa

ViS Detachering werkt inmiddels een aantal jaar samen met Kiwa. Er is een goede samenwerking opgebouwd, wat leidt tot zowel een tevreden medewerker als een tevreden opdrachtgever.
Lees meer over Kiwa

Koningsstal

ViS Detachering biedt ondersteuning bij de verschillende civieltechnische en cultuurtechnische projecten van Koningsstal.
Lees meer over Koningsstal

Movares / Holland Railconsult

De samenwerking van ViS met Movares vindt zijn oorsprong in begin 2006, de tijd dat het ingenieurs- en adviesbureau nog Holland Railconsult heette. In deze tijd heeft ViS de bemiddeling op zich genomen voor met name het Bouwmanagement.
Lees meer over Moveres / Holland Railconsult

RoyalHaskoningDHV

Zowel voor Royal Haskoning, als DHV, alsmede voor de uiteindelijke combinatie Royal HaskoningDHV heeft ViS meerdere opdrachten vervuld. Hiermee is een stabiele samenwerking opgebouwd, waarbij meerdere medewerkers van ViS bij uiteenlopende projecten zijn ingezet.
Lees meer over RoyalHaskoningDHV

Servicecentrum Drechtsteden

Sinds 2019 is er een samenwerking ontstaan met Servicecentrum Drechtsteden. ViS biedt het Servicecentrum ondersteuning door het inzetten van een Assistent Projectleider.
Lees meer over Servicecentrum Drechtsteden

Sodexo

ViS Detachering biedt Sodexo ondersteuning bij diverse bouwkundige projecten. Op deze manier is een goede samenwerking ontstaan met deze speler op wereldniveau.
Lees meer over Sodexo

Sweco/Grontmij

Voor ingenieursbureau Sweco, voorheen Grontmij, heeft ViS kennis en capaciteit geleverd op meerdere vestigingen door heel Nederland. Denk hierbij aan ondersteuning op het gebied van System Engineering (SE).
Lees meer over Sweco (Grontmij)

Tauw

Binnen verschillende marktsegmenten heeft ViS bij ingenieursbureau Tauw voor uiteenlopende functies medewerkers ingezet die voor het merendeel uiteindelijk in dienst zijn getreden bij Tauw.
Lees meer over Tauw

Waalpartners

Waalpartners en ViS Detachering werken inmiddels geruime tijd samen om te komen tot een goede invulling van openstaande rollen bij Waalparters.
Lees meer over Waalpartners

Waterpas Civiel Adviesbureau

Aangezien één van onze oprichters, Gijs van Ierssel, een oud-medewerker van Waterpas Civiel Adviesbureau is, hebben wij hier vanzelfsprekend een bijzondere relatie mee. Sterker nog: het eerste project van ViS was de inzet van een Projectleider in combinatie met Waterpas bij de gemeente Boskoop.
Lees meer over Waterpas Civiel Adviesbureau

Woningborg

Zowel Woningborg als ViS detachering hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat is een van de redenen dat de samenwerking tussen Woningborg en ViS Detachering zo succesvol is.
Lees meer over Woningborg

Woonkwartier

ViS Detachering biedt Woonkwartier ondersteuning bij bouw projecten.

Lees meer over Woonkwartier

 

Ook aan de slag bij één van onze opdrachtgevers?

Naast ingenieurs-, advies- en architectenbureaus werken wij ook samen met aannemers en de overheidsinstanties. Bekijk ook onze vacatures Bouwkunde en Civiele techniek.