Gijs van Ierssel

Adviseur Civiele Techniek

ViS Detachering werd opgericht in 2005. Een van de oprichters is Gijs van Ierssel, die daarvoor werkte bij onder andere Gemeentewerken Rotterdam. Bij civiel adviesbureau Waterpas ontwikkelde hij zich tot Projectleider. Later werkte Gijs als Projectleider bij de gemeenten Zoeterwoude, Etten-Leur en Buren.

Achtergrond

Gijs studeerde HTS Civiele Techniek in Utrecht en volgde een kopstudie Management en Organisatie aan de Hogeschool voor Economische Studies (HES) in Amsterdam. Ook studeerde hij Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR).

Gijs van Ierssel kan bogen op jarenlange ervaring als ingenieur en is in de eerste plaats techneut. Maar met een scherp oog voor bemiddeling in de civiele techniek is Gijs meer dan alleen dat. Heeft Gijs ook hobby’s? Jazeker, vooral op het water en in de sneeuw: windsurfen, SUPpen, snowboarden en skiën. Allemaal sporten die Gijs maar wat graag overdraagt aan zijn vrouw en drie kinderen.

Kennismaken met Gijs van Ierssel?

Wil je vrijblijvend eens in gesprek gaan om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn? Gijs maakt graag kennis met je! Mail naar info@visdetachering.nl of bel 0182-820250.

Terug naar Ons team