Didier Vorselaars

Adviseur Bouwkunde

Didier Vorselaars is begin 2018 ViS komen versterken als adviseur Bouwkunde. Didier heeft zijn achtergrond in de architectuur en kijkt dan ook met grote bewondering naar de bebouwde omgeving om hem heen. Hij haalt veel voldoening uit het luisteren naar de verschillende wensen van zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers om hier gezamenlijk een optimale invulling aan te geven. Om de beste samenwerking te creëren, verzamelt hij input van alle betrokken partijen om zo gezamenlijk naar een duurzaam einddoel te werken.

Achtergrond Didier Vorselaars

Na het succesvol afronden van de HTS Bouwkunde in Rotterdam heeft Didier de stap gemaakt naar de TU in Delft. Tijdens zijn studie heeft hij veel ervaring opgedaan bij diverse architectenbureaus, maar in deze periode heeft hij ook zijn eerste ervaring in de arbeidsbemiddeling gehad. Het werken met verschillende partijen en de zoektocht naar de juiste combinatie is hem altijd bijgebleven. Gelijktijdig met het behalen van zijn diploma kwamen ook de eerste opdrachten binnen. Daarom is hij vrijwel direct na zijn opleiding gestart met zijn eigen bureau. Na 7 jaar vol enthousiasme ondernemer te zijn geweest, bekroop hem toch de wens om zijn opgedane kennis en netwerk op een andere manier in te zetten. Na een korte zoektocht vond hij zijn ideale betrekking bij de mensen van ViS Detachering.

Vrije tijd

Naast zijn werk is Didier graag druk met zijn gezin, vrienden en verricht hij allerhande klussen in en om het huis. Er worden vele plannen getekend en uitgevoerd, variërend van tuinhuisjes en boomhutten tot diverse meubels. Wonend aan de Rotte kan een flinke wandeling met de hond hem ook een rustmoment geven.

Kennismaken met Didier Vorselaars?

Wil je vrijblijvend eens in gesprek gaan om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn? Didier maakt graag kennis met je! Mail naar vorselaars@visdetachering.nlof bel naar 06 28400839.

Terug naar Ons team