Winnaars ViS Fotowedstrijd bekend

prijsuitreiking vis detachering madurodamDe Madurozaal in Madurodam zat afgelopen zaterdag vol nieuwsgierige ViS’ers met hun partners en gezinnen. Na een middag genoten te hebben van alle bezienswaardigheden in het park, presenteerden we in een tentoonstelling alle ingezonden foto’s voor de ViS Fotowedstrijd. Te midden van deze prachtige tentoonstelling  onthulden we een voor een wie de winnaars zijn van deze ludieke actie.

ViS Fotowedstrijd

Onze ViS’ers konden in de afgelopen weken meedoen met de ViS Fotowedstrijd, waarmee ze kans maakten op een droomreis naar hun favoriete civiele of bouwkundige bestemming. Onze medewerkers kregen de uitdaging om hun project of ontwerp vast te leggen in een foto. Want als toegewijde vakmensen hebben we weliswaar de beste bedoelingen met onze ontwerpen, wij van ViS vonden dat dit wel eens in beeld gebracht mocht worden. Uit de vele inzendingen heeft de vakjury na lang wikken en wegen drie winnaars geselecteerd.

Derde prijs

derde prijs ViS FotowedstrijdAls eerste werd de winnaar van de derde prijs bekendgemaakt. Deze prijs viel ten deel aan Jan Bos, via ViS gedetacheerd als Projectleider bij het Rijksvastgoedbedrijf. Met zijn foto van het Nederlands Forensisch Instituut wist hij hoge ogen te scoren bij de vakjury. Hij mag heerlijk gaan genieten van een gastronomisch diner in een sterrenrestaurant naar keuze. Van harte gefeliciteerd, Jan!

Tweede prijsWaalbrug Nijmegen Sophie van Paassen

Deze foto van de Waalbrug in Nijmegen ontlokte bij menig toeschouwer bewonderende reacties. In haar functie als Contractsecretaris bij het programma Onderhoud Bruggen van Rijkswaterstaat komt Sophie van Paassen in aanraking met de meest bijzondere bruggen in ons land. Ook de vakjury ontging de schoonheid van dit ontwerp niet. Afgelopen zaterdag mocht Sophie daarom de tweede prijs in ontvangst nemen – zij mag genieten van een luxe stedentrip in Europa. Sophie, we feliciteren jou nogmaals met deze mooie en welverdiende prijs!

Hoofdprijsstation arnhem detail peter van haaren

Uiteindelijk brak het moment van de waarheid aan: wie had die felbegeerde reis naar zijn of haar favoriete civiele of bouwkundige bestemming gewonnen? Van alle inzendingen kreeg deze detailfoto van een trapgat op station Arnhem de hoogste score van de jury. Hiermee is Peter van Haaren de gelukkige winnaar van een reis naar zijn favoriete civiele of bouwkundige bestemming. Waar de reis naartoe gaat, is nog niet bekend maar we feliciteren Peter in ieder geval met deze mooie prijs!

Publieksprijs

Niet alleen de vakjury, ook het publiek mocht een prijs weggeven. Tijdens de tentoonstelling kon iedereen een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete foto. De winnaar van de publieksprijs maken we bekend zodra alle stemmen geteld zijn.

Benieuwd naar alle foto’s? Op onze actiepagina kun je alle inzendingen van de fotowedstrijd bewonderen. Welke foto is jouw favoriet?