Wij bestaan 12,5 jaar!

vis detachering 12,5 jaarHoera! ViS Detachering mag vandaag haar koperen jubileum vieren: het bedrijf bestaat 12,5 jaar! Een tijdperk waarin ViS Detachering heel wat ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Wat begon als een ludiek idee op een zandheuvel in Zeeland, is nu uitgegroeid tot een bedrijf met 75 werknemers. Ook onze ervaring en dienstverlening is door de jaren heen steeds verder gegroeid en geprofessionaliseerd.

Hoe het allemaal begon…

We nemen je graag mee terug naar september 2005; het moment waarop het allemaal begon. Na een middag op het strand in Zeeland besloten Pieter-Bas en Gijs het roer rigoureus om te gooien. Op een zandheuvel aan de Zeeuwse kust besloten ze om met elkaar in zee te gaan. Na een weekend brainstormen ontstond het idee voor ViS, een detacheringsbureau met zowel inhoudelijke vakkennis als oprechte aandacht voor professionals en hun ambities. Dit gedachtegoed leeft vandaag de dag nog steeds en zie je dan ook terug in alle werkzaamheden die we uitvoeren. We ademen persoonlijk contact in alle e-mails die we verzenden en in de telefoongesprekken die we voeren. Bij ViS staat de kandidaat altijd centraal en kunnen de adviseurs meepraten over vakinhoudelijke onderwerpen en vraagstukken.

Netwerk

In de afgelopen jaren heeft ViS veel professionals mogen helpen met het vinden van een civiele of bouwkundige functie die optimaal bij hen past. Lees bijvoorbeeld eens de ervaringsverhalen van Elmar, Patrick of Harry. Daarnaast heeft ViS inmiddels bij een toenemend aantal opdrachtgevers een voorkeurspositie verkregen. Dankzij onze eigen ervaring in de branche begrijpen wij de behoeften van onze opdrachtgevers en kunnen wij actief met hen meedenken.

Mijlpalen

In 12,5 jaar tijd kan er veel gebeuren. Een van de mijlpalen in het bestaan van ViS was de verhuizing naar Reeuwijk in 2012. Vanuit deze locatie hebben we onze nieuwe huisstijl ontwikkeld en organiseren we sinds 2017 inspirerende kennissessies. Hiermee bieden we onze medewerkers de kans om hun netwerk uit te breiden en om kennis te delen. Als bekroning op ons gestructureerde werken is ViS sinds 2017 ook ISO-gecertificeerd. Op deze manier hebben we de kwaliteit van onze dienstverlening officieel gewaarborgd. Daarnaast zijn we met regelmaat op de InfraTech te vinden, dé vakbeurs voor professionals in de bouw en civiele techniek. In januari zullen we voor de zesde keer op rij aanwezig zijn om op de InfraTech 2019 professionals in de branche te ontmoeten en te inspireren.

Trots en dankbaar

Met gepaste trots en dankbaarheid kijken we terug op de afgelopen jaren. Het is mooi om te zien wat we allemaal bereikt hebben en hierbij stil te staan, maar tegelijk denken we natuurlijk ook aan de toekomst. Ook in de komende jaren willen wij alles op alles zetten om onze kandidaten en klanten optimaal van dienst zijn. We proberen daarom steeds weer nieuwe manieren te vinden om deze ambitie zo goed mogelijk na te leven. Want ondanks alle ontwikkelingen blijft een ding altijd hetzelfde: het gaat ons om jou!