Werken bij een gemeentelijk ingenieursbureau?

Samenwerking ViS en Ingenieursbureau Drechtsteden

ViS Detachering werkt al jaren nauw samen met het Ingenieursbureau Drechtsteden (IBD) en heeft gedurende deze jaren een hechte relatie opgebouwd. Het IBD is een gemeentelijk ingenieursbureau waar wordt gewerkt aan het ontwerp, de technische voorbereiding en de uitvoering van civieltechnische projecten in de openbare ruimte. Zij zetten kennis, ervaring en competenties in op de gebieden Ruimtelijke Inrichting, Kosten- en Contractkennis en Wegen en Water. Als regionaal ingenieursbureau werken zij onder andere in opdracht van de diverse gemeenten binnen de Drechtsteden.

Preferred Supplier

Als ‘Preferred Supplier’ verzorgt ViS de inzet voor zeer uiteenlopende functies voor meerdere uitdagende projecten. Hierbij valt te denken aan binnenstedelijke (her)ontwikkelingen, grotere wegreconstructies, de ontwikkeling van een nieuw bedrijvenpark en rioleringsprojecten. Vanuit een integrale benadering zijn zij betrokken bij verschillende fases van projecten: de ontwikkelingsfase, het voorlopige en definitieve ontwerp en de besteks- en contractfase. Zo werkt  bijvoorbeeld ViS-professional Gertjan Smits aan het grootse project DistriPark Dordrecht, Jean de Vries als Contractmanager voor wel een hele bijzondere brug, namelijk de Prins Clausbrug in Dordrecht en mocht Bianca Staubesand werken aan de plaatsing van 800 feestbomen voor het jubileum van Dordrecht.

Op dit moment zoekt het IBD meerdere Projectleiders, Toezichthouders, Directievoerders, Werkvoorbereiders, Tekenaars en Ontwerpers en aan ViS de eer om de juiste mensen hiervoor te vinden!

Onze medewerkers verzorgen de technische uitwerking, de planning, het risicomanagement, het omgevingsmanagement en het vergunningentraject. Tevens bewaken zij de kwaliteit, de technische haalbaarheid, de uitvoerbaarheid en de projectbudgetten. Tijdens de realisatiefase vervullen onze Werkvoorbereiders een adviserende rol richting Projectleiders en de Directievoering. De contractvormen zijn zowel traditioneel RAW-UAV als moderne vormen waaronder UAV-GC, D&C en Systems Engineering.

Beschik jij over minimaal 3 jaar recente werkervaring in een van de bovengenoemde functies en over een afgeronde opleiding Civiele Techniek? En ben jij op zoek naar een transparante en open organisatie waar jij jouw talenten kan inzetten? Neem dan contact op met onze Adviseur Stephan van der Steen voor een (digitale) kop koffie op 0182-820250.