Waarom is ViS gevestigd in Reeuwijk?

Vaak krijgen we van opdrachtgevers en kandidaten de vraag waarom we gevestigd zijn in Reeuwijk. Ook volgt vaak de vraag: “zijn er meerdere vestigingen?”. In dit artikel leggen we je uit waarom we voor Reeuwijk hebben gekozen, of er plannen zijn voor meerdere vestigingen en welke filosofie tot deze keuzes heeft geleid.

Ontstaan ViS Detachering

ViS Detachering is in 2005 opgericht omdat er behoefte was aan een menselijk, persoonlijk detacheringsbureau binnen de Civiele Techniek en Bouwkunde dat de kandidaat centraal stelt. Dit gedachtegoed leeft vandaag de dag nog steeds. Dit zie je dan ook terug in alle werkzaamheden die we uitvoeren. We ademen persoonlijk contact in alle e-mails die we verzenden en alle telefoongesprekken die we voeren. Steeds proberen we nieuwe manieren te vinden om dit streven na te kunnen leven. We vragen feedback om zo een helder beeld te krijgen van onze dienstverlening. Deze feedback geeft ons ook een realistisch beeld van hoe onze dienstverlening wordt ervaren.

Keuze voor Reeuwijk

Foto pand ViS Detachering - Fokkerstraat 16 Reeuwijk
ViS bevindt zich op de tweede etage van dit pand

“Knus en klein”, dat is wat we (willen) zijn en uitstralen. We hebben niet de behoefte om heel groot te worden. We willen juist het persoonlijke contact met onze medewerkers en kandidaten kunnen behouden. Op een barbecue willen we alle medewerkers (persoonlijk) kennen. Waar veel detacheerders in grote steden als Amsterdam, Utrecht en Rotterdam zitten, zoeken wij juist een knusse plek, een dorp. Uiteraard wel een dorp dat gunstig ligt en goed te bereiken is. Zo is de keuze op Reeuwijk gevallen. Daarnaast kregen we de kans om ons in het pand aan de Fokkerstraat te vestigen. In het geval je het nog niet gezien hebt: via de Google 360 graden tour krijg je alvast een impressie van ons kantoor.

ViS Detachering kantoor deel 2?

Waarschijnlijk voel je ‘m al aankomen, maar een extra vestiging van ViS Detachering past niet in dit plaatje. Waarom? Wij houden van korte lijnen en direct contact met elkaar. Een tweede vestiging is dus niet een doel dat we ambiëren. We steken onze energie liever in onze huidige medewerkers en opdrachtgevers.

Kennismaken

Nieuwsgierig naar ons geworden en behoefte aan een persoonlijk gesprek? Neem dan gerust contact met ons op via info@visdetachering.nl of 0182-820250. We maken graag kennis met je. Liever zelf eens kijken welke carrièremogelijkheden we hebben? Bekijk dan eens onze vacatures. Wil je liever nog geen kennis maken, maar wel wekelijks onze vacatures ontvangen? Maak dan een job alert aan.