Waardevolle beursdagen tijdens de InfraTech 2023

Na vier jaar was het afgelopen week eindelijk weer tijd voor de vakbeurs InfraTech. In onze gloednieuwe stand, op onze oude vertrouwde plek in hal 1, verwelkomden wij onze relaties met een overheerlijk kopje koffie en een Goudse stroopwafel.

Vakbeurs InfraTech 2023

De InfraTech werd dit jaar bezocht door 20.844 bezoekers om de 500 exposanten, 200 kennissessies, workshops en lezingen te bezoeken. De vakbeurs was verdeeld over vijf beurshallen met verschillende themapleinen, paviljoens en theaters. Terugkerend thema tijdens de beurs was “de enorme opgaven waar we in Nederland in de komende jaren voor staan”. Waarmee niet alleen de enorme vervangings- en renovatieopgave van bruggen, viaducten, tunnels, sluizen en kademuren werd bedoeld, maar juist ook de onderwerpen klimaatadaptatie, energietransitie, woningtekorten, stikstof, circulair bouwen en de tekorten aan personeel en materiaal.

Kennissessie klimaatadaptatie

Naast de interessante gesprekken die wij op onze stand hebben gevoerd, hebben wij deze editie tevens een kennissessie in het Kennistheater van de InfraTech verzorgd. Onze ViS-professional Perry Peeters heeft ons deze sessie meer verteld over klimaatadaptatie van beleid naar uitvoering.  De sessie werd goed bezocht, zowel door onze eigen medewerkers als door andere bezoekers van de beurs. Naderhand was er op onze stand de gelegenheid om nog na te praten onder het genot van een hapje of een drankje.

Wij kijken terug op vier waardevolle dagen en zullen deze week onze agenda’s volledig toewijden aan het opvolgen van de contacten die wij op de InfraTech hebben opgedaan.