ViS Zomerevent 2019: een avond vol toewijding


Op 27 juni j.l. vond het ViS Zomerevent 2019 plaats. Vanaf 17:00 uur werden alle ViS-collega’s verwelkomd bij Restaurant Bergsche Plas in Rotterdam. Het was heerlijk weer en het terras aan het water was de perfecte locatie voor een zomerse BBQ. Als verrassing kwam Bart van den Belt (auteur van het boek ‘Fluitend veranderen’) een interactieve inspiratiesessie geven over jouw eigen invloed op verandering en hoe dit je werkgeluk en werkplezier kan bevorderen.

Waarom werk je in de techniek? En waarom werk je voor ViS Detachering? Dit waren de eerste vragen die Bart stelde aan het publiek. Het was mooi om te zien hoe de passie voor techniek er bij onze medewerkers af spatte in de antwoorden die zij gaven. Zo werd bijvoorbeeld verteld dat wij met ons werk de wereld een stukje mooier kunnen maken en daar zijn wij ook trots op. De betrokkenheid, de focus op een langdurige relatie en het gevoel dat wij je als medewerker zien, wordt door velen aangehaald als de hoofdreden om voor ViS te werken.

Ook heeft Bart een aantal concrete handvatten gegeven om met veranderingen om te gaan en deze toe te passen. Bart heeft ons meegegeven dat je je eigen geluk bepaalt aan de hand van je reactie en hoe je met verandering omgaat: ‘Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg’. Aan het einde van de sessie kregen alle medewerkers Bart zijn boek ‘Fluitend veranderen’.

De sessie gaf veel stof om naderhand over te praten onder het genot van de heerlijke gerechten die van de BBQ afkwamen. En als kers op de taart van deze inspirerende en gezellige zomeravond, stond er een ijscokar met Italiaans ijs klaar. Wij willen alle aanwezigen bedanken voor de leuke, geslaagde avond.

Tot de volgende keer!