ViS-nieuwjaarsquiz editie 2022

Ook dit jaar hebben we ons ViS-nieuwjaarsevent op locatie moeten uitstellen. Aangezien de online pubquiz van vorig jaar zo geslaagd was, hebben we wederom een gezellige ViS-nieuwjaarsquiz georganiseerd. Vrijdagavond 14 januari 2022 gingen de ViSsers de virtuele strijd met elkaar aan. Zij streden niet alleen om de eer, maar ook om mooie prijzen, zoals een Weber barbecue of skydiven.

Een goed begin is het halve werk, zo ontvingen alle deelnemers voorafgaand een overheerlijke borrelbox. Stephan verzorgde de aftrap van de quiz, bedankte ieder voor zijn of haar inzet en proostte op een nog beter 2022. Dit deed hij niet alleen, maar in samenwerking met Didier. Didier liet ons de nieuwe ViS-flexwerkplekken zien op de eerste verdieping van ons kantoor in Reeuwijk. Hier zijn alle ViSsers vanaf 1 januari 2022 meer dan welkom om te komen werken.

Na het voorwoord barstte de virtuele strijd los met meer dan 60 deelnemers. Meerdere vragenrondes met verschillende onderwerpen passeerden de revue. En ook al was het digitaal, aan gezelligheid ontbrak het niet. Dit is een mooi moment om de top drie nog even in het winterzonnetje te zetten:

  1. Rick Gisolf.
  2. Wim van Polanen.
  3. Een gedeelde plek: Inge Dijkhuizen en Sjoerd Ooms.

Wij kijken terug op een gezellige en geslaagde avond! Bekijk hieronder de sfeerimpressie van de ViS-nieuwjaarsquiz.