ViS Detachering wordt in 2022 bedrijfspartner van Trees for All

Ieder jaar sponsort ViS Detachering een goed doel. Bomen en bossen spelen een cruciale rol in het tegengaan van klimaatverandering en verlies van biodiversiteit. Zonder bomen is er geen leven. Ze geven ons zuurstof, schone lucht, voedsel, bescherming, verkoeling en water. Daarom zullen wij de aankomende twee jaar bedrijfspartner van Trees for All worden.

Trees for All

Trees for All zet zich al 20 jaar in voor een bosrijke wereld door het planten van nieuwe bossen, herstellen van gedegradeerde bossen en mensen bewust te maken van het belang van bomen. Aan de andere kant van de wereld, maar ook dichtbij huis. Zo dragen ze bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

Bedrijfspartner

Als bedrijfspartner zullen wij de komende twee jaar samen met Trees for All 2500 bomen gaan planten in Nederland en in het buitenland. Zo zal er in Nederland een ViS bedrijfsbos worden aangelegd, waarvan wij zelf de eerste bomen zullen aanplanten. Daarnaast gaan wij het belang van bomen meerdere keren bij onze medewerker onder de aandacht brengen, zodat wij ook bijdragen aan het stuk bewustwording. 

Kijk op www.treesforall.nl voor meer informatie.

Trees for All