ViS Detachering neemt deel aan de InfraTech 2017

Logo Infratech 2017
Logo Infratech 2017

Ook in 2017 is ViS Detachering voor de vierde keer op rij aanwezig tijdens de InfraTech 2017.
Deze vakbeurs vindt plaats van dinsdag 17 t/m vrijdag 20 januari 2017 in Ahoy Rotterdam en ontvangt elke twee jaar circa 20.000 bezoekers uit de infra-sector. Hiermee is het de grootste vakbeurs in Nederland op het gebied van infrastructuur.

Waar kun je ons vinden?

Komende editie zal ViS in hal 1 aanwezig zijn tegenover de Provincieboulevard, op standnummer 1.531. We ontvangen graag medewerkers, oude bekenden, klanten en relaties om in een prettige sfeer bij te praten over de ontwikkelingen. Bovendien is deze toonaangevende vakbeurs een goede gelegenheid om ViS Detachering bij nieuwe kandidaten en opdrachtgevers onder de aandacht te brengen.

Thema InfraTech 2017: Slim Verbinden

Onze opdrachtgevers Rijkswaterstaat en Gemeente Rotterdam zijn gastheren van deze editie en geven samen met de andere partners invulling aan de themapleinen en het kennisprogramma. Het thema is ‘Slim Verbinden’ waarbij de focus ligt op innovatie en trends. De sector speelt momenteel in op de vragen uit de markt waarbij ontwikkelingen zich in snel tempo opvolgen. Het gebruik van de openbare ruimte verandert en de toenemende mate van burgerparticipatie spelen hier een belangrijke rol in. Een integrale aanpak, brede samenwerkingen en nieuwe innovatieve contractvormen zijn hierin essentiële aspecten. De InfraTech is een uitstekend platvorm waar veel aandacht wordt besteed aan deze ontwikkelingen.

Zien we je daar?

Ontmoet onze organisatie tijdens deze week en kom langs bij een van onze collega’s op de beursvloer. Onze adviseurs hebben een technisch inhoudelijke achtergrond en beschikken over up-to-date kennis van de ontwikkelingen binnen de branche. We praten je graag bij over wat ViS in deze enerverende markt kan betekenen voor jou persoonlijk en/of jouw organisatie.