ViS Detachering: het gaat ons om jou!

Bij ViS Detachering hechten we veel waarde aan onze relaties. We schrijven persoonlijke kerstkaarten tot we er lamme handen van krijgen en doen in de aanloop naar Sinterklaas een ruime hoeveelheid snoepgoed de deur uit. Van onze medewerkers maken we professionele foto’s voor op LinkedIn. Wil jij ook met ons kennis maken?

Sociale techneuten

‘Sociale techneuten’, zo noemen wij onszelf. Deskundigen met veel passie voor de vakgebieden Bouwkunde en Civiele Techniek. ViS Detachering mag inmiddels elf kaarsjes uitblazen. In die elf jaar hebben wij veel mooie en duurzame relaties opgebouwd.

Persoonlijk en verzorgend

In de omgang met onze medewerkers willen we persoonlijk en verzorgend zijn. Nadat je een CV hebt toegestuurd dat wij als passend beoordelen, nodigen we jou graag uit voor een intake bij ons op kantoor. Daarin bespreken we wat jij wilt en kunt, waar jouw ambities liggen en in welke bedrijfscultuur jij je prettig voelt. Naar aanleiding van de intake doen onze adviseurs hun uiterste best om betrekkingen aan je voor te leggen die optimaal bij jou passen. Ook de dames van de ondersteuning zetten zich elke dag in om onze dienstverlening zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit alles met een duidelijke focus op het einddoel: jou feliciteren met je droombaan.

3 fasen van binnenkomen bij ViS Detachering - deur, koffie en het gesprek

Werken met mensen

Het wordt soms vergeten, maar in het detacheringsvak werken we met mensen. Mensen hebben een karakter, een gevoel en een bepaalde werkwijze. Onze adviseurs begrijpen dat, houden daar rekening mee en gaan op zoek naar een functie die optimaal past bij een specifieke medewerker.

Privacy en autonoom blijven

ViS Detachering behandelt gegevens van medewerkers met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. We delen je gegevens nooit met een derde partij – zoals een opdrachtgever – zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. Bij ViS Detachering bepaalt je zelf of je wordt voorgedragen. Voldoet een functie niet aan jouw wensen, dan stellen wij je niet voor.

‘Een warme, professionele werkgever’

Een van onze gewaardeerde relaties is Folkert Smit, die bijna zeven jaar voor ViS Detachering werkte als Projectleider Civiele Techniek. Inmiddels is hij in vaste dienst bij de gemeente Etten-Leur in deze functie. Folkert noemt ViS ‘gezellig’ en ‘prettig om voor te werken’. Hij roemt ViS Detachering om het persoonlijke contact. “De mensen van ViS Detachering hebben de gewoonte écht naar medewerkers te luisteren. Bij het benaderen van opdrachtgevers kijken ze altijd goed naar de ervaring en de mogelijkheden van kandidaten.” Folkert spreekt van een ‘warme, professionele en gewoon goede werkgever’.

Kennismaken met ViS Detachering

Wij hebben het beste voor met onze mensen en gunnen hun veel plezier in een vaste betrekking. Ook werken voor ViS Detachering? Bekijk direct onze vacatures. Contact opnemen? We zijn bereikbaar via info@visdetachering.nl en 0182-820250. Schrijf je in en wij nemen contact op met je. We maken graag kennis met jou!