ViS Detachering bij de dag van de Openbare Ruimte

Dag van de Openbare Ruimte 2016 ViS DetacheringOp woensdag 28 en donderdag 29 september is het weer zover: de Dag van de Openbare Ruimte. Deze jaarlijkse vakbeurs is speciaal voor iedereen die werkzaam is in de Openbare Ruimte. Werkzaam is een breed begrip: van betrokken burgers tot aan specialisten: iedereen met interesse in de Openbare Ruimte is welkom. Thema’s als het ontwerp, de inrichting, het beheer en het onderhoud van de Openbare Ruimte komen volop aan bod. In 2015 hebben ruim 5000 professionals een bezoek gebracht aan deze beurs. Dit jaar wordt het evenement gehuisvest in de Jaarbeurs in Utrecht.

Activiteiten en lezingen op de Dag van de Openbare Ruimte

Op de vakbeurs zijn allerlei diensten en producten te vinden op het gebied van spelen, licht, groen, straatmeubilair, bestrating, landschapsarchitectuur & ontwerp en advies & beheer. Dit jaar wordt voor het eerst ook de ondergrondse Openbare Ruimte belicht. Daarnaast worden er diverse lezingen gegeven.

Tot dan?

Ook de adviseurs van ViS nemen graag een kijkje op deze vakbeurs. Op deze manier blijven wij goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Zien we je daar?