ViS barbecue in Kasteel de Haar

Op vrijdag 8 september was het weer zover: de jaarlijkse ViS BBQ. Dit jaar vond deze plaats in Kasteel de Haar in Haarzuilens. Vanaf een uur of 17.00 kwamen de ViS medewerkers binnendruppelen. De barbecue wordt jaarlijks rond de zomer gehouden om met elkaar bij te kletsen over het werk, de vakanties en alle andere onderwerpen die aan bod komen.

Barbecue

Kasteel de Haar in Haarzuilens - ViS barbecueDe barbecue vond plaats in het koetshuis van Kasteel de Haar. Helaas hadden we de meest regenachtige dag van de week uitgekozen. Daardoor waren we genoodzaakt de BBQ binnen in het pittoreske koetshuis te houden, in plaats van buiten op het terras. Dat mocht de pret niet drukken, want de sfeer was top en het eten smaakte goed. Op de barbecue was voldoende vlees en uiteraard ViS aanwezig, met voor ieder wat wils. Onder het genot van een hapje en een drankje maakten een aantal (nieuwe) collega’s kennis met elkaar. Andere collega’s hadden de gelegenheid om bij te praten.

Bijpraten

Medewerkers van ViS Detachering werken bij diverse opdrachtgevers verspreid door Nederland. Denk hierbij aan aannemers, advies- en ingenieursbureaus en diverse overheidsinstanties, zoals: gemeenten, provincies, omgevingsdiensten, waterschappen en Rijkswaterstaat. Zowel het gedetacheerd personeel, als het kantoorteam was aanwezig op de barbecue. Vaak gaat het contact via de telefoon of per mail, dus het was fijn om elkaar weer in levende lijve te zien. Dat kletst ook wel zo prettig. 🙂
ViS barbecue - sfeerimpressie

Naast de jaarlijkse barbecue, organiseren we minimaal drie kennissessies per jaar en een nieuwjaarsborrel voor ons personeel. Persoonlijk contact en kennisontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Dit proberen wij dan ook zoveel mogelijk te organiseren en stimuleren met diverse activiteiten. We danken alle collega’s voor hun komst, wij vonden het erg gezellig. We kijken uit naar de volgende kennissessie in november!

Toekomstige collega?

Wil jij in de toekomst ook als medewerker aanwezig zijn bij ViS activiteiten? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina. Wil je gewoon vrijblijvend met ons in gesprek? Dat kan natuurlijk ook! Stuur een e-mail naar info@visdetachering.nl of bel naar 0182-820250.