Verse ViS op kantoor: welkom Jolijn Akkerman!

Vorige week is onze nieuwste aanwinst bij ons op kantoor van start gegaan: Jolijn Akkerman. Zij zal het team komen versterken in de functie van Adviseur Civiele Techniek. We heten Jolijn van harte welkom!

Jolijn Akkerman

Jolijn gaat zich in haar rol focussen op het opbouwen van duurzame relaties met kandidaten en opdrachtgevers. Na haar studie Toerisme is Jolijn tijdens haar reis door Zuidoost-Azië voor het eerst in contact gekomen met een detacheringsbureau, via deze weg is zij in de arbeidsbemiddeling terecht gekomen. Tijdens haar loopbaan heeft Jolijn al eerder ervaring opgedaan met detachering in de civiele techniek.

Wat Jolijn aanspreekt bij ViS Detachering, is dat bij ViS samenwerken centraal staat. Er worden langdurige relaties opgebouwd en dit is waar Jolijn ook voor gaat: een langdurige samenwerking met alle partijen én daarbij streven naar een hoge kwaliteit van de dienstverlening. Lees hier meer over Jolijn.

Kennismaken met Jolijn?

Wil je vrijblijvend eens in gesprek gaan om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn? Jolijn maakt graag kennis met je! Mail naar akkerman@visdetachering.nl of bel naar 06 14720712.