Verse ViS op kantoor: welkom Dave de Rooij!

Begin november is onze nieuwste aanwinst bij ons op kantoor van start gegaan: Dave de Rooij. Hij zal het team komen versterken in de functie van Adviseur Bouwkunde. We heten Dave van harte welkom!

Dave de Rooij

Dave staat in zijn functie graag in contact met kandidaten, opdrachtgevers en collega’s. Na het succesvol afronden van zijn studie Commerciële Economie is hij aan de slag gegaan in de arbeidsbemiddeling. De afgelopen jaren heeft hij vele kandidaten aan een nieuwe baan mogen helpen, na een aantal jaren is hij op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en zodoende is hij bij ViS Detachering terecht gekomen.

Dave krijgt energie van mensen verder helpen en hij hecht veel waarde aan het opbouwen van duurzame relaties. Eveneens staat kwaliteit in alle aspecten van zijn werk voorop. Dit sluit uitstekend aan bij de filosofie van ViS. Lees hier meer over Dave.

Kennismaken met Dave?

Wil je vrijblijvend eens in gesprek gaan om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn? Dave maakt graag kennis met je! Mail naar derooij@visdetachering.nl of bel naar 0634350182.