Twee nieuwe ViSsen op kantoor

Deze maand zijn er twee nieuwe medewerkers bij ViS op kantoor gestart: Rick Kester en Leander van Steijn. Rick en Leander zijn beide als Adviseur Civiele Techniek het ViS-team komen versterken. 

Leander van Steijn

Leander heeft de afgelopen jaren vele starters en professionals in de logistieke sector aan een nieuwe detacheringsklus geholpen. Met die ervaring op zak was Leander toe aan een nieuwe uitdaging, het liefst in een andere branche, waar hij tegelijkertijd heel goed de opgedane logistieke ervaring kan gebruiken. Deze uitdaging heeft hij gevonden bij ViS Detachering! Net als de rest van het team van ViS heeft Leander veel plezier in dit werk en krijgt hij voldoening als de kandidaat en opdrachtgever blij zijn met het resultaat. Lees hier meer over Leander.

Rick Kester

Rick heeft de afgelopen negen jaar gewerkt bij het vakblad Cobouw. Via de Cobouw had Rick al contact met ViS Detachering, waardoor Rick in een warm bad belandde. Door zijn ervaring binnen de sector kan Rick met zijn kennis en ervaring in de bouw en infra,  bedrijven optimaal adviseren. Het open karakter van ViS én van Rick zorgde al gelijk vanaf het eerste contact voor een klik. Lees hier meer over Rick