Tevreden medewerkers: dát is ons doel bij ViS

Vaak krijgen wij de vraag wat onze groei ambitie is. De oprichters Gijs van Ierssel en Pieter-Bas Slee zijn bijna 17 jaar geleden gestart met ViS Detachering. Niet met een groeidoelstelling, maar met de missie om op persoonlijke, transparante en toegewijde wijze bouwkundig en civieltechnisch specialisten de beste carrièremogelijkheid te bieden.

100 ViS-professionals

Vele jaren verder en vele medewerkers rijker, geldt dat nog steeds: groei is geen doel op zich. Echter, blijkt dat goed werkgeverschap een gestage groei met zich mee brengt en wordt onze school ViSsen steeds groter. Inmiddels werken er met veel plezier 100 ViS-professionals door het hele land bij onze diverse opdrachtgevers, zoals gemeenten en andere overheidsinstanties, ingenieursbureaus, architectenbureaus en aannemers aan uiteenlopende interessante projecten.

Op dagelijkse basis gaan we met oprechte interesse de dialoog aan met onze medewerkers, kandidaten en opdrachtgevers om ze nóg beter te leren kennen. Zo zijn we in staat de best mogelijke combinatie te realiseren. We creëeren regelmatig contactmomenten met onze medewerkers middels (gezins)uitjes, kennissessies en attenties, omdat we persoonlijk contact met onze medewerkers zo belangrijk vinden.

Ons doel? Écht luisteren, met kennis verbinden en duurzame relaties opbouwen.

Lees hier meer over onze ViS-professionals en de projecten waar zij aan werken.