Sue Panday

adViSeur bouwkunde

Sue Panday is op 1 december 2023 gestart in de functie van Adviseur Bouwkunde bij ViS Detachering. De menselijke maat waar ViS Detachering voor staat is hetgeen wat haar zo aantrok. Niet het schuiven van CV’s, maar de medewerkers en kandidaten echt leren kennen, waardoor je op basis van de waarden van een persoon de juiste match kan maken.

achtergrond

Sue is geen onbekende in dit wereldje. Zij is 14 jaar geleden begonnen als Corporate Recruiter in de technische omgeving en heeft daarna verschillende rollen mogen vervullen op het gebied van recruitment en HR. Hierdoor neemt ze de nodige ervaring met zich mee en kent ze vele rollen van binnen en buiten.

vrije tijd

De sportschool is de plek waar Sue ontspanning vindt, ze bezoekt deze dan ook minimaal drie keer per week. Hiernaast houdt ze van lekker eten en ontdekt ze graag nieuwe restaurants, iets met balans?

kennismaken met sue panday?

Wil je vrijblijvend in contact komen met Sue om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn? Sue maakt graag tijd voor je vrij! Mail naar panday@visdetachering.nl of bel naar 06-34551645.

Terug naar Ons team.

Sue Panday