sebastiaan weermeijer

adViSeur civiele techniek

Per 1 december 2023 is Sebastiaan Weermeijer gestart bij ViS Detachering in de rol van Adviseur Civiele Techniek. Het helpen van mensen bij het vinden van een mooie en passende functie is hetgeen waar hij veel energie van krijgt. Mensen echt leren kennen is wat hem drijft om voor het beste resultaat te gaan. Zijn jarenlange ervaring binnen de detachering komt daarbij goed van pas. Het persoonlijke contact met de medewerkers en kandidaten is voor hem heel belangrijk, deze filosofie vindt hij terug bij ViS Detachering.

achtergrond

Al op jonge leeftijd is Sebastiaan het detacheringsvak ingerold. Eerst heeft hij het vak geleerd door zijn vader te kopiëren en later heeft hij bij verschillende bedrijven in diverse sectoren werkervaring opgedaan. Een mooie aanvulling binnen het team van ViS Detachering! Een belangrijke overeenkomst hierbij is dat Sebastiaan het fijn vindt om te werken vanuit de medewerker / kandidaat en diens wensen.

vrije tijd

In zijn vrije tijd is Sebastiaan graag creatief bezig en vindt hij het leuk om antieke meubels op te knappen en te stofferen. Daarnaast onderneemt hij graag leuke dingen met vrienden. Hij houdt van humor, kijkt graag films en ziet zijn werk ook als een hobby waar hij veel plezier uit haalt.

kennismaken met sebastiaan weermeijer?

Wil je vrijblijvend eens in gesprek gaan om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn? Sebastiaan maakt graag kennis met je! Mail naar weermeijer@visdetachering.nl of bel naar 06-43841995.

Terug naar Ons team.

Sebastiaan Weermeijer