robert van den bosse

adViSeur bouwkunde

Robert is op 1 januari 2024 gestart in de functie van Adviseur Bouwkunde bij ViS Detachering. Na een loopbaan in diverse financiële functies heeft Robert in 2003 de overstap gemaakt naar de arbeidsbemiddeling. Robert gelooft sterk in de kracht van persoonlijk contact. In zijn werkwijze staat de mens altijd centraal. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij geleerd dat achter elk CV een uniek verhaal schuilt en hij is dan ook gepassioneerd om die verhalen te ontdekken.

achtergrond

Met jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling, zijn bouwkundige opleiding en zijn ervaring in zowel de aannemerij als het vastgoedbeheer maakt dat Robert beschikt over een goede mix om de juiste match te kunnen maken tussen de kandidaten en opdrachtgevers van ViS Detachering. Bovendien heeft Robert een bovenmatige passie voor bouwkunde en architectuur, waarbij het bezoeken van bijzondere locaties en gebouwen als een rode draad door zijn leven loopt.

vrije tijd

Robert is in zijn vrije tijd een fanatiek sneaker verzamelaar. Hiervoor bezoekt hij graag meetings en volgt hij de laatste trends op de voet. Hij is vaak te vinden binnen zijn uitgebreide vrienden- en kennissenkring, vindt het leuk om steden te ontdekken en je kan hem midden in de nacht wakker maken voor lekker eten! Daarnaast heeft hij ook het vastgoedbeheer van zes (monumentale) panden onder zijn hoede, dit is voor hem een prettige uitlaatklep en vrijetijdsbesteding.

Wil je vrijblijvend eens in gesprek gaan om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn? Robert maakt graag kennis met je! Mail naar vandenbosse@visdetachering.nl of bel naar 06-41276036.

Terug naar Ons team.

Robert Paul van den Bosse