onno witberg

adViSeur civiele techniek

Per 6 november 2023 is Onno Witberg bij ViS Detachering gestart in de rol van Adviseur Civiele Techniek. Wat hem energie geeft is het hebben van contact met medewerkers, kandidaten en opdrachtgevers. En juist dat komt allemaal samen in deze rol én in de organisatie. Hij zal verantwoordelijk zijn voor een aantal bestaande relaties, daarnaast zal hij zijn eigen netwerk aanboren en verder uitbreiden om de perfecte match tussen medewerker / kandidaat en opdrachtgever te creëren.

Mensen helpen is het belangrijkste aspect voor Onno om gelukkig te zijn in zijn werk. Hij haalt veel energie uit het helpen van medewerkers en kandidaten aan een leuke en passende baan. Maar, ook het helpen van de opdrachtgevers aan een nieuwe collega die het meest geschikt is voor een bepaalde functie geeft hem veel voldoening.

Het land van aannemers, techneuten, overheidsinstanties en de (civiele) bouwwereld is bekend terrein voor hem. Met open- en eerlijkheid en oprechte interesse in mensen bouwt Onno graag aan nieuwe en bestaande relaties. De kwaliteit van de match en het hoogst haalbare binnen de dienstverlening staat voor hem op nummer 1.

achtergrond

Onno heeft lange tijd commerciële rollen vervuld binnen de automotive branche. Daarna is hij bij diverse werkgevers en als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan. Dit was zowel op commercieel als op recruitment gebied. Hierbij was hij verantwoordelijk voor de opbouw, groei en professionalisering van organisaties in de arbeidsbemiddeling. De profielen die hij gedurende deze interessante periode heeft bemiddeld variëren van financieel, technisch (E en WTB), IT, offshore / scheepvaart, secretarieel, juridisch tot change- en projectmanagement. Juist de manier waarop we bij ViS Detachering omgaan met mensen spreekt hem erg aan. De intrinsieke interesse in de mens, de persoonlijke, mensgerichte manier waarop we met elkaar, maar ook met de professionals, kandidaten en opdrachtgevers omgaan past bij wat Onno nodig heeft om succesvol te kunnen zijn.

vrije tijd

Onno heeft meerdere hobby’s. Actief sporten (voetbal, squash, fitness, tennis), het maken van lange wandelingen over de moeilijker begaanbare paden en genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft zijn zijn passie. Daarnaast is motorrijden in binnen- en buitenland iets waar hij zich het liefste het hele jaar door mee bezighoudt. Tenslotte zorgen reizen, koken, klussen in en om het huis ervoor dat Onno altijd wel iets om handen heeft.

Wil je vrijblijvend eens in gesprek gaan om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn? Onno maakt graag kennis met je! Mail naar witberg@visdetachering.nl of bel naar 06-18243465

Onno Witberg