Jolijn Akkerman

Adviseur Civiele Techniek

In januari 2022 is Jolijn Akkerman bij ViS Detachering als Adviseur Civiele Techniek aan de slag gegaan. In deze rol focust zij zich op het opbouwen van duurzame relaties met kandidaten en opdrachtgevers. Jolijn heeft al eerder ervaring opgedaan met detachering in de civiele techniek. Wat Jolijn aanspreekt bij ViS Detachering, is dat bij ViS samenwerken centraal staat. Er worden langdurige relaties opgebouwd en dit is waar Jolijn ook voor gaat: een langdurige samenwerking met alle partijen én daarbij streven naar een hoge kwaliteit van de dienstverlening. 

Achtergrond

Jolijn heeft Internationaal Toeristisch Management gestudeerd aan de Hogeschool Tio. Na haar studie Toerisme is ze een half jaar op reis gegaan door Zuidoost-Azië. Vanuit Azië kwam ze in contact met een detacheringsbureau in de Bancaire sector. Na terugkomst is ze direct begonnen en via dit bureau op verschillende opdrachten ingezet. Tijdens deze periode kwam ze voor het eerst in aanraking met arbeidsbemiddeling, weliswaar vanuit een andere stoel. De arbeidsbemiddeling trok Jolijn zo aan, dat ze besloot om de overstap te maken naar Accountmanager. Een stap waar ze geen spijt van heeft. Zo heeft ze onder andere twee jaar gewerkt voor een detacheringsbureau in de civiele techniek en kwam zie via deze weg al veel in contact met ViS Detachering. Jolijn zag dat bij ViS kwaliteit voorop staat en heeft daarom de keuze gemaakt om de overstap richting ViS te maken.

Vrije tijd

Jolijn brengt haar vrije tijd het liefst door met haar vriend, vriendinnen en familie, onder het genot van een borrel en hapje. Op de niet regenachtige dagen vindt ze het leuk om te wandelen op het strand of in het bos. In de weekenden is ze geregeld te vinden in een hotel in een andere stad, voor een korte stedentrip. En in haar vakanties maakt ze het liefst een verre reis. 

Kennismaken met Jolijn Akkerman?

Wil je vrijblijvend eens in gesprek gaan om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn? Jolijn maakt graag kennis met je! Mail naar akkerman@visdetachering.nlof bel naar 06 14720712.

Terug naar Ons team