jeanette oost

adViSeur civiele techniek

Per 1 januari 2024 is Jeanette Oost gestart bij ViS Detachering in de rol van Adviseur Civiele Techniek. Wat haar enorm aantrok bij ViS Detachering is het feit dat de medewerkers hier echt centraal staan. Zij krijgt energie van het succesvol bemiddelen van medewerkers en werken aan langdurige relaties met zowel medewerkers als opdrachtgevers.

achtergrond

Jeanette is ruim 20 jaar actief in de arbeidsbemiddeling. In de afgelopen jaren heeft zij succesvol diverse profielen mogen bemiddelen binnen diverse branches. Met haar ambitieuze persoonlijkheid is zij altijd op zoek naar mogelijkheden binnen de markt waarin zij werkzaam is. Persoonlijke benadering en kwaliteit staan bij haar voorop, waardoor zij ervoor zorgt dat opdrachtgevers en medewerkers blijven terugkomen. Deze mensgerichte aanpak hoopt zij bij ViS Detachering te kunnen voortzetten!

vrije tijd

Jeanette brengt haar vrije tijd graag door met haar dochter en vrienden. Daarnaast is zij met enige regelmaat te vinden in de sportschool. Zij is altijd in voor een goed feestje, even de voetjes van de vloer voor de nodige ontspanning of bijkletsen met vrienden onder het genot van een drankje. Verder komt zij tot rust met een goed boek, een mooie lange wandeling en kijkt zij graag naar Formule 1.

Wil je vrijblijvend eens in gesprek gaan om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn? Jeanette maakt graag kennis met je! Mail naar oost@visdetachering.nl of bel naar 06-42327401.

Terug naar Ons team.

Jeanette Oost