Dave de Rooij

Adviseur Bouwkunde

Per 1 november 2022 is Dave de Rooij gestart in de rol van Adviseur Bouwkunde bij ViS. In zijn rol staat hij graag in contact met kandidaten, opdrachtgevers en collega’s. Binnen het bouwkundige landschap richt hij zich op de wereld van bijvoorbeeld aannemers, ingenieursbureau’s, gemeenten, provincies en omgevingsdiensten. Kwaliteit staat voorop bij Dave, in alle aspecten van zijn werk. Hij krijgt energie van mensen verder helpen en hecht veel waarde aan het opbouwen van relaties; dit sluit goed aan bij de filosofie van ViS!

Achtergrond

Na het afronden van zijn studie Commerciële Economie in Leiden is Dave aan de slag gegaan in de arbeidsbemiddeling. De afgelopen jaren heeft hij vele kandidaten aan een nieuwe baan geholpen, op uitzend- en detacheringsbasis, maar ook via directe indiensttreding bij opdrachtgevers. Na een aantal jaar is hij op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en zodoende is hij bij ViS Detachering terecht gekomen. Het mensgerichte, toegewijde karakter van ViS sprak hem erg aan. Het was voor Dave een bewuste keuze om te kiezen voor een partij waar kwaliteit, persoonlijk contact en de menselijke benadering voorop staan.

Vrije tijd

In zijn vrije tijd is Dave graag in de buitenlucht: wandelen, skeeleren of nieuwe plekken ontdekken is iets wat hij graag doet. Daarnaast kan je hem wel eens in de sportschool vinden, en als dat niet het geval is, kijkt hij waarschijnlijk sport. Verder brengt hij graag tijd door met zijn vriendin en zijn familie.

Kennismaken met Dave de Rooij?

Wil je vrijblijvend eens in gesprek gaan om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn? Dave maakt graag kennis met je! Mail naar derooij@visdetachering.nl of bel naar 06 34350182.

Terug naar Ons team