bernadet van bemmelen

commerciële ondersteuning

Per februari 2024 is Bernadet van Bemmelen werkzaam bij ViS Detachering als Commerciële Ondersteuning. Vanaf het eerste contact was er een match tussen Bernadet en ViS Detachering. Zij was op zoek naar nieuwe uitdaging met een afwisselend takenpakket, waarbij zij de ondersteuning kan combineren met commerciële en administratieve taken. Hiervoor is zij bij ons aan het juiste adres!

achtergrond

Na haar opleiding Office Management bij Schoevers heeft Bernadet verschillende jaren werkervaring opgedaan als Office Manager bij verschillende bedrijven. Hierbij was zij onder andere verantwoordelijk voor de personeels- en financiële administratie. Het liefst is Bernadet bezig met een divers pakket aan werkzaamheden. Van het onderhouden van contacten en het opstellen van contracten tot het plaatsen van vacatures, zij is van alle markten thuis en haalt hier veel energie uit!

vrije tijd

In haar vrije tijd is Bernadet graag in beweging: hardlopen, wandelen, krachttraining of bij mooi weer een rondje racefietsen. Daarnaast houdt zij van gezelligheid met het gezin, familie en vrienden.

Bernadet van Bemmelen