Succesvolle ISO 9001 audit 2021

In 2017 heeft ViS Detachering voor het eerst haar NEN-EN-ISO 9001 certificaat behaald. Om dit certificaat te behouden vindt er jaarlijks een ISO 9001 audit plaats om te beoordelen of wij nog steeds via de ISO-normen werken. Tevens dient dit het certificaat eenmaal in de drie jaar vernieuwd te worden. Dit was in 2020 het geval en het nieuwe certificaat hebben wij vorig jaar met succes behaald.

Op donderdag 28 oktober jl. was het dus weer tijd voor de jaarlijkse audit! En ook voor dit jaar mogen wij weer zeggen dat de audit positief beoordeeld is en wij voldoen aan alle voorwaarden van de ISO.

Wat is NEN-EN-ISO 9001?

NEN-EN-ISO 9001 is wereldwijd de meest gebruikte norm gericht op kwaliteitsbeheersing in een organisatie. Door middel van meerdere richtlijnen helpt deze norm bij het verbeteren van de prestaties van de organisatie en bij het inspelen op risico’s, kansen, bedreigingen, toekomstige behoeften en verwachtingen. De standaard is gebaseerd op de principes van kwaliteitsmanagement, waaronder:

  • Klantgerichtheid.
  • Betrokkenheid van medewerkers en het topmanagement.
  • Een procesbenadering.
  • Relatiemanagement.

Met de NEN-EN-ISO 9001:2015 bepaalt een organisatie wie de stakeholders en wat de risico’s zijn. Op basis daarvan worden alleen de relevante onderdelen vastgelegd voor het werkproces en de kwaliteit van de dienstverlening.