Sollicitatieprocedure

Lijkt het je leuk om te werken via ViS Detachering? Heb je een passende vacature gezien of wil je open solliciteren? Lees hieronder over onze sollicitatieprocedure en wat je van ons kan verwachten.

Sollicitatie

De eerste stap is te solliciteren door contact met ons op te nemen en je CV te sturen. Je kunt rechtstreeks reageren op een openstaande vacature, maar ook een open sollicitatie sturen via de website of per e-mail. Onze adviseurs nemen het CV in behandeling en reageren binnen tien werkdagen.

Terugkoppeling

Stap twee: onze adviseurs bekijken het CV en nemen contact op. We bespreken je sollicitatie en de eventuele vervolgstappen. Je ontvangt hoe dan ook een terugkoppeling van ons, ongeacht of we op het betreffende moment wel of geen passende vacature hebben.

Kennismaking bij ViS

Heeft je sollicitatie onze interesse gewekt, dan willen we je graag persoonlijk ontmoeten. We nodigen je uit bij ViS op kantoor in Reeuwijk of voor een videogesprek, om kennis te maken met een van onze adviseurs. We bespreken wat je wilt en kunt: wat zijn je ambities en drijfveren? Ook kijken we welke bedrijfscultuur het beste past.

Voorstellen opdrachtgever

Hebben we een goed beeld van elkaar gekregen, dan zoeken we functies die goed bij jou passen. Ben je geïnteresseerd in een functie, dan nemen we contact op met de betreffende opdrachtgever. We spitsen je CV optimaal toe op de betreffende functie en sturen het naar de opdrachtgever, uiteraard alleen met jouw expliciete toestemming.

Op gesprek

Is ook de opdrachtgever enthousiast over jouw CV, dan ga je op gesprek. Voorafgaand ontvang je tips voor het sollicitatiegesprek en heb je een voorbespreking met je adviseur. Deze gaat – als de opdrachtgever daarmee akkoord gaat – mee naar het gesprek.

Terugkoppeling

Vervolgens geeft de opdrachtgever ons een terugkoppeling over het gesprek. Onze adviseur neemt hierover contact met je op en vertelt waarom de keuze wel of niet op jou is gevallen.

Start bij ViS

Je hebt je droombaan gevonden! Alle partijen zijn overtuigd en je kan aan de slag bij onze opdrachtgever en starten bij ViS. Je komt bij ons op kantoor om je contract te bespreken en kennis te maken met collega’s, en natuurlijk om je te laten feliciteren. Vanaf nu ben je een ViS-professional en ontvang je onze nieuwsbrieven met uitnodigingen voor kennissessies en leuke events. Je zult nauw contact hebben met je adviseur bij ViS, maar ook met de collega’s van onze afdeling Commerciële Ondersteuning, die zorgen voor de administratieve afwikkeling.