Prins Clausbrug Dordrecht officieel geopend door Prinses Beatrix

Wat een prachtig moment voor ‘onze’ Jean de Vries! Op dinsdag 26 oktober jl. werd de Prins Clausbrug Dordrecht officieel geopend door niemand minder dan Prinses Beatrix. Het was een feestelijke opening georganiseerd door de gemeente Dordrecht, waarbij de eerste fietsers en voetgangers de spectaculaire brug in gebruik namen. Tijdens de opening heeft Jean zelf ook een kort onderhoud met de Prinses mogen hebben: “De opening van de brug met het bezoek van Prinses Beatrix ervaar ik als de kers op de taart van mijn carrière in civiele techniek”, aldus Jean.

Het project Prins Clausbrug Dordrecht

ViS-professional Jean werkt inmiddels al ruim negen jaar voor ViS Detachering en heeft de afgelopen drie jaar voor het Ingenieursbureau Drechtsteden aan het project de Prins Clausbrug Dordrecht als Projectleider gewerkt. Zoals destijds omschreven: een beweegbare brug met een opvallend ontwerp. Aan onze collega Jean de Vries was het de uitdaging om deze brug conform contract te laten realiseren en dit heeft hij met succes gedaan!

Lees hier het eerdere verhaal van Jean over dit bijzondere project en bekijk hieronder de foto’s die onze Adviseur Stephan van der Steen tijdens de opening heeft gemaakt.