Tom Lancel

Adviseur Bouwkunde

Sinds oktober 2021 is Tom Lancel een welkome aanwinst in het team van de Adviseurs Bouwkunde. Tom haalt veel voldoening uit het voeren van gesprekken met vaktechneuten uit de sector. Uit ervaring begrijpt hij wat een kandidaat zoekt en wat een opdrachtgever nodig heeft. Het samenbrengen van deze twee partijen ziet Tom als een prettige uitdaging.

Achtergrond Tom Lancel

Tom is na het afronden van de studie Werktuigbouwkunde aan de slag gegaan als Manager Techniek bij NBD Biblion. Na meer dan 22 jaar voor dit bedrijf te hebben gewerkt, was Tom toe aan een nieuwe uitdaging. In 2007 nam hij de stap en koos ervoor om zijn eigen bedrijf te starten.

Zo is hij begonnen als zzp-er en zette zichzelf in als Projectleider Bouw binnen de renovatie van particuliere objecten. Van het één kwam het ander en na een tijdje opende hij een bouwbedrijf. Dat Tom over ondernemerschap beschikt, is wel gebleken uit het feit dat hij niet lang daarna ook een vastgoedbeheer bedrijf opstartte. Met dit bedrijf beheert hij particuliere beleggings portefeuilles.

In de praktijk blijkt dat hij naast deze bovenstaande werkzaamheden nog genoeg ruimte heeft voor een baan. Door zijn achtergrond als Projectleider Bouw is hij in contact gekomen met ViS. Na meerdere gesprekken bleek dat Tom niet zozeer zelf ingezet wil worden, maar juist als Adviseur andere collega’s in de bouw blij wil maken met een leuke baan.

Vrije tijd van Tom

Tom spendeert zijn vrije tijd graag met zijn gezin. Vier jaar geleden is hij naar een boerderij in Stolwijk verhuisd. Er valt nog heel wat te doen in en rondom de boerderij, waardoor hij regelmatig aan het klussen is. Volleybal is zijn passie: zomers beachvolleybal en in de winter verruild hij het zand voor de zaal. Hij geeft het damesteam training en speelt zelf competitie.

Kennismaken met Tom Lancel?

Wil je vrijblijvend eens in gesprek gaan om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn? Tom maakt graag kennis met je! Mail naar lancel@visdetachering.nl of bel naar 06 13 50 06 03.

Terug naar de medewerkers van ViS

Adviseur Bouwkunde
Hyperlink naar LinkedIn profiel Hans Plag LinkedIn