Suzanne Eikelboom

Adviseur (Online) Marketing & Communicatie

Begin 2018 is Suzanne Eikelboom toegevoegd aan het team van ViS Detachering. Als Adviseur (Online) Marketing & Communicatie is zij verantwoordelijk voor alle communicatie-uitingen van ViS in de breedste zin van het woord. Hierbij vindt ze het belangrijk dat de klant altijd centraal staat.

Achtergrond

Tijdens haar opleiding Communicatie aan de Christelijke Hogeschool Ede deed Suzanne veel kennis op over communicatie. Zij specialiseerde zich via stages en opdrachten in communicatie in de gezondheidszorg. Na haar afstuderen heeft ze gewerkt op de communicatieafdeling van een ziekenhuis, maar het persoonlijke en mensgerichte karakter van ViS sprak haar erg aan: “Ik vind het belangrijk om echt iets te kunnen betekenen voor mensen. Bij ViS merk je dat de medewerkers in alles op de eerste plek staan. Dat maakt ViS voor mij ook zo’n mooie organisatie. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen. De werkzaamheden bij ViS zijn erg divers en ik krijg veel vrijheid en mogelijkheden om nieuwe technieken toe te passen,” aldus Suzanne.

Vrije tijd

In haar vrije tijd is Suzanne regelmatig te vinden in de sportschool. Daarnaast schrijft ze graag blogs en speelt ze keyboard. Omdat ze gelooft dat je nooit uitgeleerd bent, is ze altijd wel bezig met een cursus of training gerelateerd aan haar vakgebied.

Terug naar de medewerkers van ViS

Suzanne Eikelboom - Adviseur Marketing & Communicatie bij ViS Detachering

Adviseur (Online) Marketing & Communicatie
Hyperlink naar LinkedIn profiel Cherise Starreveld LinkedIn