Roxanne Vermaat

Commerciële Ondersteuning

In oktober 2020 is Roxanne Vermaat bij ViS Detachering in dienst getreden om het team Commerciële Ondersteuning te versterken. Door haar zwager (ook werkzaam voor ViS) werd Roxanne geattendeerd op deze baan én dat zij goed bij het ViS-team zou passen. En daar kreeg hij gelijk in! Ze voelt zich als een vis in het water in ons gezellige team. Roxanne houdt zich met name bezig met het verwerken van alle inkomende en uitgaande gegevens.

Achtergrond

Op haar 20e kreeg Roxanne de kans om binnen een bedrijf de opleiding tot Beveiliger te volgen. Deze kans heeft zij met beide handen aangepakt. Echter, paste deze functie niet optimaal bij haar. Ze is toen bij een ander bedrijf aan de slag gegaan als Security Hostess, dit is een combinatie van beveiliger en receptioniste. Ondertussen volgde ze verschillende trainingen, zoals receptioniste, klantgerichtheid trainingen, boekhouding en EHBO/BHV en is ze haar eigen kleine onderneming gestart. Hierdoor besefte ze dat de administratieve sector veel beter bij haar past.

Vrije tijd van Roxanne

Naast commercieel medewerker is Roxanne moeder van haar zoontje van vijf. Haar vrije tijd brengt ze dan ook graag met hem en haar familie door.

Terug naar de medewerkers van ViS

Commerciële Ondersteuning
Hyperlink naar LinkedIn profiel van Deborah de Hoog LinkedIn