Rick Kester

Adviseur Civiele Techniek

Per 1 januari 2021 werkt Rick Kester bij ViS Detachering. Als Adviseur Civiele Techniek gaat hij zich voornamelijk focussen op bouwbedrijven en ingenieursbureaus. Het streven van ViS naar een hoge kwaliteit van haar dienstverlening sprak Rick aan. Ook het open karakter van ViS én van Rick zorgde al gelijk vanaf het eerste contact voor een klik. 

Achtergrond

Rick heeft de studie Small Business afgerond aan de Haagse Hoge School en is vervolgens gestart bij het mediabedrijf Sanoma in Amsterdam. Na een aantal jaren heeft hij de overstap gemaakt naar StepStone, waar hij zich bezig hield met de arbeidsmarkt. De afgelopen negen jaar heeft Rick gewerkt bij het vakblad Cobouw, waardoor er al contact was met ViS Detachering en Rick al in een warm bad belandde. Door zijn ervaring binnen de sector kan Rick met zijn kennis en ervaring in de bouw en infra,  bedrijven optimaal adviseren.

Vrije tijd

Samen met zijn vriendin en hun twee jongens (2013 en 2017) woont Rick in Pijnacker. De meeste tijd brengt hij uiteraard met hen door. Daarnaast is hij actief als jeugdcoach bij de lokale voetbalclub, waar hij al 31 jaar lid is en recent zijn voetbalschoenen in de wilgen heeft gehangen. Rick is actief in de boksring en probeert twee keer per week hard te lopen. Voor de rest probeert hij zoveel mogelijk tijd met vrienden door te brengen onder het genot van een biertje of wijntje.

Kennismaken met Rick Kester?

Wil je vrijblijvend eens in gesprek gaan om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn? Rick maakt graag kennis met je! Mail naar kester@visdetachering.nlof bel naar 06 14720712.

Terug naar de medewerkers van ViS

Adviseur Civiele Techniek
Hyperlink naar LinkedIn profiel Hans Plag LinkedIn