Rafik Lazar

Adviseur Bouwkunde

Rafik Lazar is op 29 juni 2020 gestart als Adviseur Bouwkunde bij ViS. Rafik wilt tijdens het uitoefenen van zijn werk graag een maatschappelijke rol vervullen, zoals het helpen van mensen met het vinden van een droombaan. Naast het vinden van een passende baan voor kandidaten geeft ook het voorzien van de opdrachtgever van de juiste kandidaat Rafik veel voldoening. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen bij verschillende partijen maakt hij een optimale match. Hij creëert een goede band met zijn kandidaten en opdrachtgevers door regelmatig contact te onderhouden.

Achtergrond

Na zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam heeft Rafik als Accountmanager gewerkt bij verschillende mediabedrijven in Amsterdam. Na meer dan vijftien jaar was Rafik toe aan een nieuwe uitdaging en koos ervoor om in de arbeidsbemiddeling te gaan werken in een sector die aansluit bij zijn Technisch Bedrijfskundige achtergrond. De afgelopen twee jaar heeft Rafik ervaring op gedaan als Accountmanager in de Bouwkunde. Zijn klanten waren vooral bouwkundige aannemers in de Randstad.

Vrije tijd van Rafik

Rafik spendeert zijn vrije tijd graag met zijn gezin. Vorig jaar is hij naar Rotterdam verhuisd en er valt nog heel wat te doen thuis, waardoor hij regelmatig aan het klussen is. Sporten probeert hij weer op te pakken na een druk jaar: hij jogt regelmatig en start binnenkort weer met kickbokslessen.

Terug naar de medewerkers van ViS

Adviseur Bouwkunde
Hyperlink naar LinkedIn profiel van Deborah de Hoog LinkedIn