Leander van Steijn

Adviseur Civiele Techniek

Per 1 januari 2021 is Leander van Steijn gestart bij ViS als Adviseur Civiele Techniek. Leander staat zowel met kandidaten als met opdrachtgevers in contact. Zo helpt hij kandidaten bij de zoektocht naar een passende baan en ontzorgt hij de opdrachtgever door te zorgen voor een goed verloop van de bemiddeling. De opdrachtgevers bevinden zich binnen de wereld van bijvoorbeeld aannemers, ingenieursbureau’s, gemeenten, waterschappen, provincies en omgevingsdiensten. Net als de rest van het team van ViS heeft Leander veel plezier in dit werk en krijgt hij voldoening als de kandidaat en opdrachtgever blij zijn met het resultaat. Tevens past Leander als persoon en zijn manier van werken perfect bij het team van ViS.

Achtergrond

Na de studie Commerciële Economie is Leander aan de slag gegaan binnen de recruitmentwereld. De afgelopen jaren heeft hij vele starters en professionals in de logistieke sector aan een nieuwe detacheringsklus geholpen. Met die ervaring op zak was Leander toe aan een nieuwe uitdaging, het liefst in een andere branche, waar hij tegelijkertijd heel goed de opgedane logistieke ervaring kan gebruiken. Deze uitdaging heeft hij gevonden bij ViS Detachering!

Vrije tijd

In zijn vrije tijd is Leander graag omringd door vrienden of familie. Ook is hij ‘wel eens’ te vinden in de sportschool en kijkt en volgt hij veel voetbal op de televisie. Daarnaast kijkt hij thuis graag naar series of films.

Kennismaken met Leander van Steijn?

Wil je vrijblijvend eens in gesprek gaan om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn? Leander maakt graag kennis met je! Mail naar vansteijn@visdetachering.nl of bel naar 06 18243465.

Terug naar de medewerkers van ViS

Adviseur Civiele Techniek
Hyperlink naar LinkedIn profiel Hans Plag LinkedIn