Hans Plag

Adviseur Bouwkunde

Hans Plag is begin 2017 ViS komen versterken als ervaren adviseur binnen Bouwkunde. Hans haalt veel voldoening uit de persoonlijke contacten. Vooral wanneer hij een bijdrage kan leveren aan de wensen en eisen van zowel mens als organisatie om te kunnen groeien haalt hij energie uit zijn werk. Het geeft hem dan ook veel voldoening als hij deze wensen en eisen kan omzetten in een vruchtbare samenwerking. Binnen de arbeidsbemiddeling ervaart hij dat hij hieraan het meeste en succesvolste een bijdrage kan leveren. Zo is de liefde voor het vak ontstaan.

Achtergrond Hans Plag

Hans heeft de HTS opleiding commerciële bouwkunde aan de Haagse Hogeschool afgerond. Na zijn opleiding is hij, naast zijn ervaring binnen de arbeidsbemiddeling, ook werkzaam geweest bij een gemeente, aannemer en ingenieursbureau. In deze functies was hij gesprekspartner voor architecten, coöperaties en vastgoed organisaties. Hij heeft hierdoor gedurende zijn loopbaan een breed terugkerend netwerk opgebouwd bij deze verschillende partijen binnen de bouwkolom. Graag laat hij zich door deze partijen op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen. Het menselijke aspect ervaart hij als zijn persoonlijke drijfveer om met veel plezier binnen de arbeidsbemiddeling te werken.

Vrije tijd

Naast zijn werk beweegt Hans regelmatig. In wandelen en hardlopen heeft hij zijn uitlaatklep gevonden om zijn rust en ontspanning te vinden. Daarnaast houdt hij van reizen, lekker eten en van tijd doorbrengen met zijn twee koters.

Kennis maken met Hans Plag?

Wil je vrijblijvend eens in gesprek gaan om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn? Hans maakt graag kennis met je! Mail naar plag@visdetachering.nlof bel naar 06-38077787.

Terug naar de medewerkers van ViS

Hans Plag - Adviseur Bouwkunde - ViS Detachering

Adviseur Bouwkunde
Hyperlink naar LinkedIn profiel Hans Plag LinkedIn