Gerard Schreur-De Dobbelaere

Adviseur Bouwkunde

Sinds maart 2021 is Gerard Schreur-De Dobbelaere toegevoegd aan het team van ViS. In zijn rol als Adviseur Bouwkunde richt hij zich op het opbouwen van relaties met kandidaten en opdrachtgevers. Zijn doel is om een duurzame samenwerking te creëren tussen de kandidaat, de opdrachtgever en ViS. Een samenwerking waarbinnen alle betrokken partijen met elkaar hetzelfde doel nastreven en elkaar aanvullen waar nodig. Hiermee draagt Gerard vanuit ViS bij aan succesvolle projecten en gestroomlijnde loopbanen.

Achtergrond

Tijdens zijn studie Bouwkunde aan de TU in Delft kwam Gerard er al snel achter dat hij bij nader inzien toch geen architect wilde worden. Daarom is hij na het afronden van zijn bachelor op zoek gegaan naar een leuke baan, waarbij hij zich in een andere richting kon ontwikkelen. Zo is hij in de arbeidsbemiddeling gerold, waarin hij zich wel op de architectenbranche kon richten. Na ruim vier jaar een architectuurafdeling te hebben opgebouwd had hij het gevoel dat het tijd was om iets heel anders te gaan doen en liet hij de arbeidsbemiddeling achter zich. Een paar jaar verder trok zijn sociale en dienstbare karakter hem toch weer terug naar de arbeidsbemiddeling, omdat hij weer mensen wilde helpen om hun carrière op de beste manier vorm te geven. Het was voor hem een bewuste keuze om niet voor een grote partij te gaan, maar te kiezen voor een partij waar kwaliteit, persoonlijk contact en de menselijke maat voorop staan. Niet zo gek dus dat hij bij ViS terecht is gekomen.

Vrije tijd

Het liefst brengt Gerard zijn vrije tijd door met familie en vrienden en als het even kan met een uitgebreide lunch of een avondvullend diner. Verder kan je hem regelmatig vinden langs de Zuid-Hollandse kust voor een mooie wandeling met zijn vrouw en twee honden of een rondje hardlopen of fietsen. Als hij geen mensen om zich heen heeft en ook niet in beweging is vindt hij het heerlijk om sport te kijken, het liefst zo veel mogelijk tegelijk.

Kennismaken met Gerard Schreur-De Dobbelaere?

Wil je vrijblijvend eens in gesprek gaan om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn? Gerard maakt graag kennis met je! Mail naar schreur@visdetachering.nl of bel naar 06 39175691.

Terug naar de medewerkers van ViS

Adviseur Bouwkunde
Hyperlink naar LinkedIn profiel Hans Plag LinkedIn