Babet Walker

Adviseur Online Marketing

In augustus 2018 is Babet Walker aan de slag gegaan als Adviseur Online Marketing bij ViS. Babet houdt zich onder andere bezig met het onderhouden van de website, het schrijven van nieuwsartikelen en het verzorgen van diverse marketinguitingen. Babet is mensgericht en kan zich goed inleven in anderen: de key tot een succesvolle marketinguiting. Én een goede match met ViS.

Achtergrond

Na het afronden van de studies Commerciële Economie en Communicatiewetenschap zocht Babet een baan, waarin ze creatief bezig kan zijn én zich kan verdiepen in cijfers en analyses. Deze twee uiteenlopende vaardigheden bleken een goede combinatie te zijn voor het vak online marketing. Als online marketeer meet je namelijk het resultaat van je (eigen) creatieve marketinguitingen. Babet heeft haar ervaring in diverse (technische) branches opgedaan en bij meerdere bedrijven de marketing en communicatie vanuit het niets opgebouwd. Door vlogs, blogs en webinars blijft ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Vrije tijd van Babet

Babet is in haar vrije tijd druk met haar jonge gezin. Mocht er nog een vrij uurtje zijn, dan vind je haar ergens op of rond de Reeuwijkse plassen: op het SUP-board, in een (zeil)boot of een rondje om de plas aan het wandelen of hardlopen. Daarnaast kan ze haar creativiteit in de keuken kwijt, waar ze zich uitleeft op gezonde gerechten en baksels.

Terug naar de medewerkers van ViS

Adviseur Online Marketing
Hyperlink naar LinkedIn profiel van Deborah de Hoog LinkedIn